Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami nagyon jó illatú...

Valami nagyon jó illatú parfüm 1000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Ami olyan "fiatalos" és "finom,nőies" illatú.:)
2011. febr. 14. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarlak elkeseríteni de 1000 ft-ért nem nagyon kapsz parfümöt. nem hogy jót de semilyent sem.
2011. febr. 14. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Adidasok, teszkóban lehet kapni kb 1200, 1500 ft jó illatuk van.
2011. febr. 14. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Én az ilyen kimérős parfümös boltokat ajánlom. Biztos tudod miről beszélek.

Én már vettem onnan többször is, és nagyon sok féle van.

Elsőnek üveget is kell venned hozzá. Nem tudom pontosan,de 5-700 ft között van, ez persze függ az üveg méretétől is (10,30,50 ml). Utána jöhet a parfüm,kb 1000 ft.

Ha pár hónap múlva kifogy a parfüm,akkor viszed magaddal az előző üveget és újra megtöltik. Ekkor csak a töltetést kell fizetned, nálunk ez kb 1000, vagy még annyi se.

Szerintem keress fel egy ilyen helyet.

Nekem van 2-3 féle fajtám innen, mert hétköznapra,boltba,rohangálós parfümnek jó.Mégse legyek már büdös és találtam nekem tetszőt. Én nem tehetem meg hogy a drága parfümjeimet használjam naponta. Azok inkább valami alaklomra vannak bevetve.

Vagy esetleg nézz a rossmann,mert szoktak lenni akcióban 1000 ftig is. Én pl ma is láttam valami ismeretlen márkájút.

Amúgy meg most a rossmannba minden parfümre 25 % akció van. Ilyenkor érdemes beszerezni egy drágábbat,vagy a kedvencünket.

2011. febr. 15. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

1000.- alatt tényleg nem nagyon találni... Régen volt a DM-ben Mini Love, Mini Purple parfüm, ezek pont 1000.-be kerültek, de ott már nem lehet kapni. Talán Auchan-ban még fellelhető.

Viszont ajánlom a B.U. Rockmantic parfümjét. DM-ben most akciós, azt hiszem 1700.- Ft. és szerintem nagyon jó az illata. :) De sok más parfüm is akciós most, érdemes benézni, szagolgatni, biztos találsz neked tetszőt elfogadható áron (1000.- Ft alatt nem nagyon, inkább 2000.- körül)

2011. febr. 15. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
parfümöt nem kapsz, max edt-t de 1000 forintért még azt sem hiszem hogy valami hűű de jót.
2011. febr. 15. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat 1500 Ft-ot akartam írni és nem úgy értettem,hogy Ft-ig hanem hogy max.annyi legyen.:)
2011. febr. 15. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia igenis van nagyon jó parfüm akár 1000 Ft alatt. Rossmanban Apple Roxanne. Úgy néz ki az üvegük mint a Nina Ricci - Nina szóval ilyen alma alakú. Kb 700-800 Ft-ba kerülnek és szerintem tökjó az illatuk. Van vagy 6-7 féle, mindegyik üveg más színű és más az illata. Nekem kettő is van a zöld és a rózsaszín mindkettőt imádom. Az eladónő azt mondta a rózsaszín szokott a legjobban fogyni, ami nem meglepő mert isteni nyárias fiatalos illat.

Szóval csak ajánlani tudom őket.

17/L

2011. febr. 15. 22:40
 8/8 anonim válasza:
2015. dec. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!