Anyajegy levétele hogyan folyik?
Nekem is volt egy az orromon. Bőrgyógyásznak mutattam, aki
javasolta a levételét. Adott egy beutalót a fül-orr-gégészetre, ahol leműtötték, pici vágással. Vettek szövet mintát is. Azóta szépen begyógyult alig látszik.
Akkor, ahogy értelek, ezek nem azok az apró bőrbesimuló anyajegyek, hanem a kidudorodó fajta. Nekem 3 ilyen anyajegyem volt a hasamon. Nem tetszett, ezért elmentem bőrgyógyászhoz, mondta, hogy levehetjük (tisztában volt vele, hogy csak esztétikai okok miatt akarom levetetni). Helyi érzéstelenítés, kivágás, összevarrás, majd varratszedés. 1,5 éve volt kb, a helye még látszik, de nem feltűnő, mivel nem voltak olyan nagyok. És ingyen megcsinálta, bár annyit kellett visszajárni hozzá, amikor kenegette, meg ez az orvos kezelte a tyúkszememet is, hogy anya mondta, hogy adjak neki 5000 FT-ot (borítékban persze), meg a végén kapott még bort meg csokit. Érdekes, de az ajándékok után, nem 2 órát kellett várnom mire behívnak, hanem 10 percet..:D
17/L
Nekem a csípőmön volt egy zavaró anyajegyem.Engem a bőrgyógyászatról a sebészetre küldtek,egy kis szuri aztán nem éreztem semmit.Kb.1,5-2cm-es volt a vágás,de már jóformán semmi nyoma nincs.Másfél éve vetettem le.
Nekem is küldték szövettanra a levett anyajegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!