Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok szőrtelenítéshez?

Mit ajánlotok szőrtelenítéshez?

Figyelt kérdés

Amikor kisebb voltam anyukámmal voltunk fodrásznál és az ő lányával szórakoztunk a kencékkel és egy szép színűt a hajamra kent és pár perc múlva kihullott a hajam.

Na arra lennék kíváncsi, hogy ilyen van szőrtelenítő krémben? Ajánlatos használni?

Sokáig borotváltam a lábamat, amit bánok is és most úgy döntöttem, hogy váltok. A gyantát és az epilátort is próbáltam, de nem vagyok békében velük.

[link] Ezen az oldalon az utolsó három közül melyiket ajánlanátok nekem?

2011. febr. 14. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Hát, ami itt az oldalon van, én a hideg gyantacsíkokat ajánlom, utána meg azt a Leila titka krémet. Egyiket sem használtam még, én epilátort használok, utána pár hétre rá borotvát, mert epilásás után nem egyenletesen nő a szőr.Aztán meg újra epilátort :D De a szőrnövekedést gátló kenceficét azért kipróbálom :)
2011. febr. 20. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Bár nem nagyon válaszolok a kérdésedre de szerintem érdemes kipróbálnod a cukorgyantát.

[link]

:D

2011. febr. 21. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a szőrtelenítő krémeket. Én veetet használtam, 3-4 percre rajta hagytam a krémet, majd a penge nélküli "borotvával" egyszerűen le lehetett húzni.

Az előző hozzászóló javaslatára reagálva: a cukorgyantát otthon is el lehet készíteni, azért is egyszerűbb, mint kozmetikusnál.

2011. febr. 21. 19:58
 4/4 zsini83 válasza:

Én nem ajánlom sem a borotvát, sem a krémeket. Ezek mind gyors megoldást jelentenek, de hosszútávon nem kifizetődő módszerek. A szőrt erősítik, a szőrtüsző sok esetben begyulladhat, és a bőrnek sem jó.

Én mindenképpen a végleges szőrtelenítés pártján állok, drágább beruházás, viszont örökké tart!

2011. febr. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!