Mit ajánlotok szőrtelenítéshez?
Amikor kisebb voltam anyukámmal voltunk fodrásznál és az ő lányával szórakoztunk a kencékkel és egy szép színűt a hajamra kent és pár perc múlva kihullott a hajam.
Na arra lennék kíváncsi, hogy ilyen van szőrtelenítő krémben? Ajánlatos használni?
Sokáig borotváltam a lábamat, amit bánok is és most úgy döntöttem, hogy váltok. A gyantát és az epilátort is próbáltam, de nem vagyok békében velük.
[link] Ezen az oldalon az utolsó három közül melyiket ajánlanátok nekem?
Próbáld meg a szőrtelenítő krémeket. Én veetet használtam, 3-4 percre rajta hagytam a krémet, majd a penge nélküli "borotvával" egyszerűen le lehetett húzni.
Az előző hozzászóló javaslatára reagálva: a cukorgyantát otthon is el lehet készíteni, azért is egyszerűbb, mint kozmetikusnál.
Én nem ajánlom sem a borotvát, sem a krémeket. Ezek mind gyors megoldást jelentenek, de hosszútávon nem kifizetődő módszerek. A szőrt erősítik, a szőrtüsző sok esetben begyulladhat, és a bőrnek sem jó.
Én mindenképpen a végleges szőrtelenítés pártján állok, drágább beruházás, viszont örökké tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!