Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért rossz, ha valakinek...

Miért rossz, ha valakinek sűrű a haja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne rossz? Inkább sokkal szebb,mint a ritka haj.
2011. febr. 12. 22:03
 2/4 anonim válasza:
75%

ha hosszú a hajad akkor nagyonjó.ugy gyönyörű.:)

de pl nekem csak félhosszú és szörnyen idiotán nézne ki ha nem ritkitanám.:s

2011. febr. 12. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon vastagszálú és sűrű is. Igazából én szeretem, hogy ilyen, mert nagyon szép, amikor be van fonva meg jó kontyokat lehet belőle csinálni. Ami rossz benne, hogy ha kibontom akkor egy nagy háromszögre hasonlít a fejem, pedig extra hosszú a hajam. Bele sem merek gondolni milyen lenne, ha levágatnám pl. vállig érőre. Na meg több sampon is fogy. De örülök neki, hogy apukám haját örököltem. Neki van ilyen dús haja, a fodrásznál mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. XD Anyukámnak pont az ellentéte, elég ritka és vékony szálú a haja. Szerintem sokkal szebb a dús haj, az sem hátrány, hogy a vastagszálú nehezebben is törik, és ha sötét akkor jobban is fénylik.

Ez csak a mai divat miatt van, hogy sokan nem szeretik a vastag hajat. Ez a mánia, hogy mindenki megtépeti a haját, amitől még kevesebbnek meg egészségtelenebbnek fog kinézni, pláne ha ki is vasalja.

2011. febr. 13. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos rövidebb a hajam,és kevés..Mert vasalom. :) De ha megnő(mellem alá ér),túlságosan bezsírosodik,és csúnya.. :\
2011. febr. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!