Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen a karom? Mit...

Miért ilyen a karom? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Barátnőm azt mondta, hogy majd kinövöm, de akik velem egykorúak nem láttam, hogy nekik ilyen lenne. Nagyon idegesít, már rövid ujjút sem merek valamikor felvenni, nemhogy ujjatlan felsőt. Elég nagyok a gátlásai a külső terén. [amit linkeltem képet, valamikor csúnyább]

2011. febr. 12. 18:29
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ilyen VOLT a karom. Jól tudod, hogy attól vannak mert kiszáradt a bőröd. Én babáknak gyártott testápolót használok rá. 2 naponta kenegetem...már nem látszanak csak ha nem kenném akkor újra olyan lenne...sztem próbáld ki, egy próbát megér :)

remélem tudtam segíteni :)

Lindus

2011. febr. 12. 18:52
 12/21 A kérdező kommentje:
utolsóó: nagyon köszönöm az lesz az első dolgom, hogy veszek egy ilyen babáknak való krémet.;)
2011. febr. 12. 18:56
 13/21 anonim válasza:

Lindus vok újra :)

nagyon szivesen...sztem nem fontos h nagyon márkás vagy drága legyen és vmi noname 500 ft-osat vettem és eltüntette őket :) jó kenegetést :D

2011. febr. 12. 18:58
 14/21 A kérdező kommentje:

na akkor jóó.:D

baba testápoló?:D

2011. febr. 12. 19:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen... sőt, csúnyább :S

Lindus, köszi :ÉÉ remélem nekem is elmúlik (yn) :)

2011. febr. 12. 19:16
 16/21 A kérdező kommentje:
:D :é
2011. febr. 12. 19:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódjatok! Ez az egyik jele a pubertásnak:) Nekem is ilyen volt 14-15 éves koromtól kb 18 éves koromig. Most 19 vagyok, és már teljesen elmúlt, pedig nem csináltam vele semmit:)
2011. febr. 12. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van, azt vettem észre, hogy napsütés hatására sokat javul, nyáron gyakorlatilag eltűnik, télen meg úgyse hordasz rövidujjút. Bőrgyógyász azt mondta, hogy ez azért van, mert eltömődnek a pórusok és felhalmozódnak az elhalt hámsejtek, ennek hatására alakulnak ki ezek a piros pöttyök. Egy Linola Urea nevű krémet ajánlott rá, valamennyit segít, de jelentős javulást csak nyaranta szoktam tapasztalni.
2011. febr. 12. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék senkit elkeseríteni, de én nem nőttem ki, 26éves vagyok, de nem sokat javult, sőt ha jól tudom ez örökletes dolog, persze gondolom több fajtája létezik.

A jó hír, hogy napozással, sőt szoláriumozással is elmúlik, illetve a tengervíz is jót tesz neki, érdemes tehát holt tengeri sót önteni a kádba és abban áztatni.

Az eltömődött pórusokra én radírozni szoktam: fürdőkesztyű, bőrradír, és lehet rá jó krémeket kapni, (bár nekem mellette nagyon száraz is a bőröm.

Egy fontos dolog van, NE PISZKÁLD, mert megmarad a nyoma.

2011. febr. 12. 23:37
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen csak durvább,szintén születésem óta.kiskorom óta kb minden orvost megkerestünk,nem tudtak segíteni.
2011. febr. 13. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!