Miért ilyen a karom? Mit csináljak vele?
Barátnőm azt mondta, hogy majd kinövöm, de akik velem egykorúak nem láttam, hogy nekik ilyen lenne. Nagyon idegesít, már rövid ujjút sem merek valamikor felvenni, nemhogy ujjatlan felsőt. Elég nagyok a gátlásai a külső terén. [amit linkeltem képet, valamikor csúnyább]
Szia!
Nekem is ilyen VOLT a karom. Jól tudod, hogy attól vannak mert kiszáradt a bőröd. Én babáknak gyártott testápolót használok rá. 2 naponta kenegetem...már nem látszanak csak ha nem kenném akkor újra olyan lenne...sztem próbáld ki, egy próbát megér :)
remélem tudtam segíteni :)
Lindus
Lindus vok újra :)
nagyon szivesen...sztem nem fontos h nagyon márkás vagy drága legyen és vmi noname 500 ft-osat vettem és eltüntette őket :) jó kenegetést :D
na akkor jóó.:D
baba testápoló?:D
Nekem is ilyen... sőt, csúnyább :S
Lindus, köszi :ÉÉ remélem nekem is elmúlik (yn) :)
Nem szeretnék senkit elkeseríteni, de én nem nőttem ki, 26éves vagyok, de nem sokat javult, sőt ha jól tudom ez örökletes dolog, persze gondolom több fajtája létezik.
A jó hír, hogy napozással, sőt szoláriumozással is elmúlik, illetve a tengervíz is jót tesz neki, érdemes tehát holt tengeri sót önteni a kádba és abban áztatni.
Az eltömődött pórusokra én radírozni szoktam: fürdőkesztyű, bőrradír, és lehet rá jó krémeket kapni, (bár nekem mellette nagyon száraz is a bőröm.
Egy fontos dolog van, NE PISZKÁLD, mert megmarad a nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!