Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok - melyik a kedvenc...

Csajok - melyik a kedvenc parfümötök és miért?

Figyelt kérdés

Van aki stílus miatt válogatja, van aki csak mert jó az üvege, stb... arra lennék kíváncsi, hogy nektek igazából melyik jön be és miért ? Ti melyiket tartjátok a leg"jobbnak" ... melyik olyan feledhetetlen illatú hogy így mondjam, illetve melyik napszakban vagy évszakban használjátok...

Nagyon köszönöm a válaszotokat.

2011. febr. 11. 20:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
Paris Hilton parfümje! nagyon jó az illata!
2011. febr. 13. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Pink Sugar mert olyan finom édes, Naomi Campbell- Cat deluxe mert nem tudom az is olyan édeskés, de annyira mégsem és nyáron az avon fire me up, az annyira nem édes és nem émelyítő :D:)
2011. febr. 13. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Paris Hilton-Can Can
2011. febr. 13. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
pink sugar. igaz, kopim van, nincs 8-10(vagy több) ezrem egy parfümre, amit alapjáraton kb 1-másfél hónap alatt elhasználok, legyen eredeti vagy kopi, tartson akármeddig az illata... :D
2011. febr. 13. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Nina Ricci-Nina!:)

Mert olyan mint én.:D Imádom az illatát, 2007-ben kaptam, azóta imádom, és az összes limitált kiadást is.

Ez az egyetlen parfüm, ami bármi is történik jó kedvre derít, ha megérzem az illatát, egyszerűen megnyugszom tőle, és jó kedvem lesz.:)

Nagyon finom illat, a pasik is szeretik.:P

Az üvege mesés, és a lány, aki reklámozta még hasonlít is rám, bár szegény már nem él.:(

Az új modell meg teljesen más, és igaz az L' elixir illatot még nem szagoltam, de bizonyára az is isteni!:)

20/L

2011. febr. 13. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Hugo Boss-Intense

Calvin Klein-Escape

Mert nőies, nem túl hivalkodó, kifinomult illatok.

2011. febr. 13. 20:29
 17/19 anonim válasza:

A legeslegesleges legjobbak és nekem már nagyon régóta a két favorit

- Armani- Armani code- ez valami eszméletlen jó

- Givenchy Hot couture- ez is nagyon ott van

én illat alapján választottam.megszagoltam elvarázsolt kész

2011. febr. 13. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Miss Sixty - Elixir, mert varázslatosan jó és szexis, de mostanában alig látom. [link]

Mango - Delirium, mert döglenek tőle a pasik és mert nagyon finom az illata. [link]

Puma - Animagical, mert vad, fiatalos és hozzám való. Nem utolsó sorban energiával tölt fel. [link]

Ajándékba: Roxanne - Apple, mert mindegyiknek kellemes illata van, jól néznek ki és olcsó. [link] Minden barátnőmnek ilyet veszek. Magamnak csak lilát szoktam.

L/14

2011. febr. 14. 00:26
 19/19 anonim ***** válasza:
DIOR-miss dior
2011. febr. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!