Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen féle barnítókrémek...

Milyen féle barnítókrémek vannak, amik tényleg szépen barnítják a bőrt, nem pedig olyan sárgásra :S? Hol tudom beszerezni és kb mennyiért?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Én már többet kipróbáltam. A Garnier a legjobb szerintem. Az állaga és az illata is kellemes. Könnyen, egyenletesen lehet kenni. Bárhol beszerezhető, DM, Rossmann, Spar, Tesco...

Van 250ml-es az úgy 900.- Ft, és van 400ml-es az kb. 1.300.- Ft. Ki lehet fogni olykor akcióban is. Akkor a 400ml-est meg tudod venni 1.000.- Ft körül.

Vigyázz, mert a kezed és körmöd nagyon könnyen befogja. A törölközőt, fehérneműt és a ruhákat is, ami hozzád ér, de kijön mindenből.

2009. febr. 11. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
én a garnier-től is foltos lettem, a dove-tól is, és jhonsons tól is. nem tudom, h rossz technikával kenem magam nem hiszem, de soha nem lettemmég szép barna. Pl: bekenem magam, utána elmegyek lemosni, h ne maradjon a körmömön és a tenyeremen, és ezzel lemosom, mert akaratkanul is megy a csuklómra, és már foltos is vagyok. ráadásul a térdem mindig sokkall sötétebb...
2009. febr. 11. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Szia, ha egy nagyon jot akarsz, ami nem budos es nem sarga, akkor probald ki ezeket, nekem tokeletesen bevallt.

Innen meg is rendelheted ( nem tudom,h Magyarorszagon lehet-e kapni ) [link]

[link]

2009. febr. 11. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
A 3.-ik vagyok, azt elfelejtettem,h ezeket gumikesztyuvel kell egyenletesen felvinni, de tokeltes a hatas!!! :)
2009. febr. 11. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

A Garnier-t én is tudom ajánlani. Tényleg nem sárgítja a bőrt, nekem legalábbis szép barna lett, bár én szoliba is járok néha mellette.

A lényeg, hogy kitapasztald, hogy kell felvinni, és egy kézosási technikát is ki kell dolgozni. Akkor nem lesz semmi gáz :)

2009. febr. 11. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Első vagyok: nem értem miért kellett lepontozni, hisz valós dolgot írtam.
2009. febr. 12. 06:58
 7/7 A kérdező kommentje:
én az összeset 100%osra pontoztam..valaki szórakozik:S és már nekem is elegem van!!Mert ha én írok 1 választ,ami teljesen igaz...tökmind1 hogy mit írok..lepontozzák..de nem tudom,hogy ez mire jó nekik...Biztos nagyon jó játék...csak gratulálni tudok nekik:S:S:S És nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Az első válaszolóét biztos,hogy megkeresem és kipróbálom!!Aki írta,hogy nem biztos,hogy ilyen van maon...háát...én ilyeneket még nem nagyon láttam,de lehet,hogy csak nem nyitottam ki eléggé a szemem :S majd megnézem...de köszönöm a segítséget!!És még 1x bocsi:S nem én voltam aki lepontozott titeket!!Én csak hálás lehetek nektek!:((
2009. febr. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!