Hol és mennyiért szoktatok jó szemöldökcsipeszt venni?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam drogériásokkal, olcsóbbal és drágábbal is, de egyik sem volt elég hegyes és nem olyan könnyű és gyors velük dolgozni. Esetleg valami professzionálisat nézzek?2011. febr. 11. 12:33
1/4 anonim válasza:
ezeréve vettem 100forintosban,imádom,szépen és kevésbé fájdalmasan lehet vele dolgozni
azóta vettem több helyen többet,de egy se az igazi (bezzeg annak akinek elajándékoztam,jó...)
ez olyan hogy el kell találni
2/4 anonim válasza:
mennybe egy szemöldökcsipeszes nőhöz (nem tudom a nevét) és kérdezd meg hogy ők hol veszik.
3/4 anonim válasza:
Nem szoktam, egyszer járt egy szetthez, azóta az van :D
4/4 anonim válasza:
A jó szemöldökcsipesz lényege,hogyha fény felé tartod és összenyomod nincs hézag!Tökéletesen illeszkedik össze,ha ilyet találsz megveheted,ha olcsó,ha drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!