Citrommal tényleg el lehet tüntetni a hegeket vagy legalább halványítani?
Nekem pl az államon van egy nagy heg,mert felszakadt kb.2-3 éve,a hasamon is van,és a combomon de ezek kissebek a bárányhimlőből maradt.
Tényleg lehet citrommal halványítani,esetleg eltűntetni?
Ha nem,mivel lehetne?
Citrom kimarja a bőröd
ennyi eszed lehetne
szia.
nekem 7 éve volt egy balesetem, a jobb felkaromon 15 cm-es vágás van. én mindennel megpróbáltam eltüntetni, még gyógyszertári kenőcsökkel is.
sajnos nem vált be. vele kell élnem.:(
heget műtéti beavatkozás nélkül véglegesen nem lehet eltávolítani, de persze vannak krémek és okos emberek akik az ellenkezőjét állítják. Mindez a pénz miatt van. Halványítani viszont lehet (tehát ha túlságosan kiemelkedik vagy süllyedtebb a bőrödhöz képest akkor ,,egy szintre lehet vmennyire hozni a kettőt")
Ezekkel: bőrcsiszolás, lézerezés, ultrahangozás, stb. Ezt kozmetikusnál megcsináltathatod kb.(a hegtők függően) 8-10 kezelés ha olyan átlagos...
A citrom nem marja ki a bőrödet kedves első, talán akkor a szádat is szétmarná nem? .... látszik h tanultál erről. A citrom szárítja a bőrt (tehát zsíros bőrre tökéletes) összehúzza a pórusokat (a szádban talán ezt is érezted már) Szóval a fiatalok akár naponta vagy kétnaponta is használhatják házi praktikaként.
Jah és ha a citrom marja a bőrödet akkor az Ilcsinek miért van Almás citromos tonikja???.....
Kedves utolsó előtti! Almás citromos TONIKot mondtam! Vagy megértési problémáid vannak az olvasásnál, vagy ennyire tudod h mi az a tonik...Ráadásul az Ilcsi nem használ ,,töltelék" anyagokat és tartósítószereket, szal a tonik, valóban almából és citromból készül....
Jah és egyél sok citromot cukorral, egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!