Hogy tudok ilyen sérót összehozni?
Figyelt kérdés
nem akarom se vasalni, se belőni minden nap vacak cuccokka, viszont (aki látta az tudja, aki nem annak mondom, harcosok klubjában csávókának ilyen a sérója), ezért tetszett meg az ilyesmi séró, alapból össze vissza áll, csak nem ilyen tépett , vagy hogy is mondjam, nem vagyok szakértő ebben... :D
a filmben nyilván az igénytelenséget adja át, én nem vagyok igénytelen, szóval ilyesmit hogy lehetne összehozni? :)
2011. febr. 8. 20:10
1/6 anonim válasza:
1. ha nem akarod akkor nem fog menni..
2. ne fésülködj reggel..
2/6 A kérdező kommentje:
1. nem akarom vasalni.
2. nem fésülködöm sose.
ezen kívül, bármi jöhet.
2011. febr. 8. 20:59
3/6 anonim válasza:
de egyenes a hajad? vagy miért gondolod, h vasalni kellene?
amúgy szerintem waxos kézzel borzold össze.
4/6 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem gondolom, h vasalni kéne. Amúgy kb egyenes hajam van, és könnyű lenne ezt megcsinálni vele... Csak pl zselével nagyon nem adja, mert attól teljesen kemény lesz a hajam, illetve ha sokat birizgálom, akkor meg egyszerüen kiszáll belőle a zselé. Wax amúgy van, mennyiben jobb /más?
2011. febr. 9. 00:38
5/6 anonim válasza:
Ez vasalva van aztán meg lelakkozva, hogy úgy is maradjon.
kb. 5 perc, megéri.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi... lehet bevállalom. A baj, hogy az enyém sose marad úgy..
2011. febr. 19. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!