Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arcmaszkot használtok?

Milyen arcmaszkot használtok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Avon:planet spa (japán szakéés rizs lehúzható maszk).
2011. febr. 7. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

egy kanál tejföl, egy lötty citromlé, és annyi élesztő h krémes állagú legyen, össze keverem és felkenem, 10-15 percig hagyom fent majd langyos vagy hideg vizzel leöblítem.

ez zsíros és pattanásos bőrre is jó. az élesztő leszárítja a pattanást a tejföl hidratál a citromot elfelejtettemXD. ezt ugy 1-2 alkalommal egy héten és ez mellett megeszek minden reggel egy csipet élesztőt.

nem veszek semmilyen kozmetikai kenceficéket, nem érnek semmit (nekem legalábbis):)

18L

2011. febr. 7. 19:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Aspirines. Két aspirint összetörök,pár csepp vízzel és arckrémmel összekeverem,kb 15 percig az arcomon hagyom:)

Zsíros/pattanásos bőrre jó,én hetente 1x szoktam használni.

vagy

tojásos. Először a tojássárgáját felkenem,rajtahagyom kb 20 percig(amíg meg nem szárad teljesen),lemosom és ugyan ez a fehérjével is.

16L

2011. febr. 7. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Balea teafaolajos maszk, a legjobb, amit valaha próbáltam, egyszerre hidratál, mattít és nyugtatja a piros foltokat. És nagyon olcsó is :)
2011. febr. 7. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Balea teafaolajos maszktól soha nem látott kiütések és hólyagok lettek az arcomon, ami szerencsére 2 nap alatt el is múlt, de soha többet nem kenem magamra.

Élesztős pakolást, aspirin maszkot szoktam használni, de legtöbbször a Lush MoM-t. Szerintem ez a legjobb.

2011. febr. 7. 20:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Avon Planet Spa cuccokat: japán szakés, kínai fehér teás és holt tengeri iszappakolást. Utóbbi a kedvencem.
2011. febr. 7. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Változó.Ha szárazabb a bőröm aloe verásat,egy kis turbózáshoz kollagéneset,alapból meg A-vitaminosat.
2011. febr. 8. 08:11
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Én ilyet:

[link]

:))))

2011. febr. 8. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt én is kipróbálom XD
2011. febr. 8. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Az aspirines mégis miért jó? Mire szoktátok használni?

Amugy én aloe verá-t szoktam használni. Vagy a tejföl, élesztő és citromleves maszkot. :)

2011. febr. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!