Milyen arcmaszkot használtok?
egy kanál tejföl, egy lötty citromlé, és annyi élesztő h krémes állagú legyen, össze keverem és felkenem, 10-15 percig hagyom fent majd langyos vagy hideg vizzel leöblítem.
ez zsíros és pattanásos bőrre is jó. az élesztő leszárítja a pattanást a tejföl hidratál a citromot elfelejtettemXD. ezt ugy 1-2 alkalommal egy héten és ez mellett megeszek minden reggel egy csipet élesztőt.
nem veszek semmilyen kozmetikai kenceficéket, nem érnek semmit (nekem legalábbis):)
18L
Aspirines. Két aspirint összetörök,pár csepp vízzel és arckrémmel összekeverem,kb 15 percig az arcomon hagyom:)
Zsíros/pattanásos bőrre jó,én hetente 1x szoktam használni.
vagy
tojásos. Először a tojássárgáját felkenem,rajtahagyom kb 20 percig(amíg meg nem szárad teljesen),lemosom és ugyan ez a fehérjével is.
16L
Nekem a Balea teafaolajos maszktól soha nem látott kiütések és hólyagok lettek az arcomon, ami szerencsére 2 nap alatt el is múlt, de soha többet nem kenem magamra.
Élesztős pakolást, aspirin maszkot szoktam használni, de legtöbbször a Lush MoM-t. Szerintem ez a legjobb.
Az aspirines mégis miért jó? Mire szoktátok használni?
Amugy én aloe verá-t szoktam használni. Vagy a tejföl, élesztő és citromleves maszkot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!