Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztő praktikák, hogy...

Hajnövesztő praktikák, hogy az elcseszett frizum hosszú legyen?

Figyelt kérdés

Ma vágattam le,17 cm hátul,elől 20-on valamennyi.

Nyár közepéig kellene hogy megnőjön minél hosszabbra.

Mik a leghatásosabbak?Revalid kapszula?Ricinus olaj?

Nem csodákat,és 10 centiket várok,csak láthatóan hosszabb hajat,minél kevesebb idő alatt.Jó ötleteket várok:)

2011. febr. 6. 19:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy a Bánfi hajszesz jobb?
2011. febr. 6. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
g
2011. febr. 6. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Revalid működik, de nem annyira a hosszán, hanem az állagán meg a sűrűségén, meg főleg a hajkefére ragadó és a lefolyóból kihorhászandó hajcsomók méretén érzékelem.

Mondjuk nőni is azért elég becsületes sebességgel nő, ha nem is 10, de 8 centit fél év alatt simán.

Amiket még elkövetek a hajam érdekében:

- hajmosás végén hidegvíz

- vizesen csak ritkafogú fésű

- ha lehet, nem használok hajszárítót, vagy csak alacsonyabb fokozaton

- balzsam, pakolás (gliss)

Lehet, hogy a fele csak boszorkánykodás a holdvilágnál, de kívülállók szerint is határozottan látványos az összhatás. Az utóbb felsoroltak inkább csak abban segítenek, hogy a meglévő hajad ne menjen tönkre, de az sem egy utsó dolog, ha növeszteni akarod.

Amúgy részvétem a fodrászodhoz, nekem is hosszú hajam van, és teljesen kiakasztónak találom, hogy alig van köztük olyan, aki hátközépnél hosszabbra hagyott normális frizurát képes és hajlandó csinálni. Vagy egyenesre vágják, mint az ovisoknak, amiért nem érdemes elmenni egy fodrásszalonig, főleg nem úgy, hogy az ember a hosszú hajáért még ált legalább 50 százalék felárat fizet - elvégre ez az a firizura, amit a legbénább barátnőm is bármikor 10 perc alatt megcsinál nekem a papírvágó ollóval -; vagy pedig csak úgy röpködnek a 15 centisnél is hosszabb hajdarabok, akkor is, ha egyébként eredetileg is lépcsős volt a frizurám, és csak egy az eredetihez hasonló frisset szerettem volna.

Persze értem én, hogy tök nehéz 60 centivel a fejem fölé kihúzgálni a hajamat, de könyörgöm, nem ezért fizetem a felárat...? Tudom, a kencékért is, de hogy az ár felét a sampon teszi ki, az nekem elég nevetségesen hangzik...

Mindenesetre a következőleg fel fogom ajánlani, hogy leülök a földre, csak vágja már úgy, ahogy én mondom.

... Nnna, kiadtam itt a mérgem, bocsi :DD

2011. febr. 6. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!