Annyira zavar. Mitesszeres bőr?
Nincs csúnya arcom,csak van pár mitesszer rajta és olyan mintha tág pórusú lenne a bőröm. Annyira zavar. :( Szeretnék szép tiszta arcot magamnak,de már kifogytam teljesen az ötletekből: kamillával párologtattam,voltam kozmetikusnál(de túl drága h minden hónapba menjek) vettem Avonos termékeket,másfajtát..nem mondom nem használnak,de nem úgy ahogy szeretném. :(
Ötletek?
Köszönöm.
Nekem az orrom az a terület, ami brutáldurva ebből a szempontból. Voltam kozmetikusnál, kipucolt, sőt meg is nyugtatott, hogy öreg vagyok én már ahhoz, hogy visszajöjjenek. Na hát visszajöttek. :D
Avonos szalicilsavas tonikot ajánlom, más mitteszer-eltávolító terméke annyira nem jó. Viszont ezzel a löttyel ha egy essence-es orrtapaszozás után végigtörlöm az orrom, észrevehetően csökkennek a pöttyöcskék. Csak hát idő hiányában nem tudom rendszeresen csinálni. De úgy gondolom, hogy a tapasz (állra, homlokra is létezik) plusz a gyilkoló tonik kombó működik. :)
Igenigen! Ezt kihagytam.. Én is ott szereztem be :)
(utolsó vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!