Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jön elő újra és újra a...

Miért jön elő újra és újra a narancsbőr leginkább a fenekemen? :-S Már nagyon elegem van.

Figyelt kérdés

Naponta megiszok sok vizet.

És szoktam mindennap tornázni, de ha fáradt vagyok vag ynincs rá időm akkor nem tornázok. De úgy vettem észre, ha kihagyok 1 napot is akár, akkor kijönnek. :S

Emelett még meleg hideg zuhanyt is szoktam végezni. És zuhany közben csipkedni szoktam.

MI az ami még teljesen eltüntetni a narancsbőrt??Valami krém, vagy otthon praktika,? A tekercselést azt hogy kell?(azt hallottam az is jó)

És milyen étrendhez szoktassam rá magam, ami Egészséges? Miket kellene ennem?

(mondjuk amúgy sem szoktam nagyon egészségtelenül enni általában este már nem szoktam enni kajákat, csokit is kerülöm mekis kajákat is, meg a túl zsíros ételekről is lemondtam.ami nem olyan nagy baj)

2011. febr. 3. 19:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A másik még, hogy vannak striák is rajtam. :Dez viszont azért,mert volt mikor beteg voltam és lefogytam majd visszahíztam. de ez zavar a legkevésbé.
2011. febr. 3. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy előzetes konzultációból, amelynek során mindent megnézünk, megbeszélünk, és elvégzünk egy egyszerű allergiatesztet a masszázshoz használt olajra. Ritkán, de előfordulhat ilyen probléma, és kínos lenne, ha kezelés közben derülne ki. Maga a kezelés tartalmaz hagyományos masszázst, köpölyözést és tekercselést is. A köpölyözés során mellékhatásként (minden elővigyázatosság mellett) előfordulhat, hogy valahol átmenetileg kisebb véraláfutás keletkezik, ami pár nap alatt elmúlik, de erre való tekintettel érdemes érdemes a kúrát a bikiniszezon előtt lefolytatni.

Ennél több részletet nem nagyon tudok itt mondani, mert az már az egyéni dolgoktól függ, úgyhogy célszerűbb privátban beszélni róla.

2011. febr. 3. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:
A striákkal sajnos nem lehet utólag mit kezdeni, csak megelőzni. Ha legközelebb esetleg hízási fázisba kerülsz, vagy ha majd terhes leszel, akkor kenegesd magad erre való olajokkal.
2011. febr. 3. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Azt még nem tudom , hogy elmenjek e egy ilyen kúrára. Most érettségi előtt vagyok, úgyhogy lehet időm sem lenne rá.

De suli után mindenképpen meggondolom. mondjuk akkor több időm lesz úgy is mindenre.:)

Egyébként merre laksz?

2011. febr. 3. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Na erre mondtam, hogy privátban.
2011. febr. 3. 22:20
 16/16 A kérdező kommentje:

oké :) akkor privátba megírod, hogy merre laksz?:)

meg majd akkor a többi részletet is leírhatod erről a kúráról.

2011. febr. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!