Milyen színű haj ez és hogy tudom elérni?
Jelenleg festett sötétbarna a hajam, tudom előbb le kéne szívatni, de utána milyen festék és melyik árnyalata fogná be ilyenre? Ért már elvalaki ilyen színt sötét hajból? ha igen melyik festékkel? Köszi a válaszokat...
Nekem bejött a link. :)
Nem vagyok szakértő, de szerintem ez valami mézszőke árnyalat. De azt tudom ajánlani hogy vidd el fodrászhoz ezt a képet és ő tud ugyan ilyen színt keverni. :]
Otthon ne próbálkozz,mert nem lesz ilyen.
Nekem is bejött Beyoncé van rajta.
Igen ilyen mézszőke. De neki alapból más a haja, mint az európai emberkéknek. tehát tényleg vidd el a képet fodrászhoz és úgy lesz olyan szép. Lehet, hogy több lépésből kell majd megcsinálni, de végül lehet ilyen hajad :)) nekem is tetszik.
Köszi a válaszokat...
Na, elmentem a fodrászhoz, le is szívta a hajam, felül citromsárga, középen rézvörös alul meg rozsdavörös lett, ahogy az utolsó válaszoló mondta, rá ment egy közép aranyszőke alfaparf festékkel... a végeredmény hasonló, enyhe vöröses fénnyel, amit azt mondta 2-3 festés el fog tüntetni...annyi csak hogy alul picit sötétebb, felül világosabb, szőkésebb, de végülis tetszik, az ismerősök is dicsérik...szóval meg vagyok elégedve, nem volt olyan bonyolult, csak jó fodrász kell hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!