Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van 1 pattanás évek óta a 2...

Van 1 pattanás évek óta a 2 szemöldököm közt, és elegem van belőle. Hogy tüntessem el?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok. A szemöldököm szedem, mert összeérne ha nem szedném és zavarna. Régebben volt egy pattanás a 2 szemöldököm közt, kapargattam, kinyomtam folyamatosan, de ott maradt. Most olyan mint ha dagadt lenne a 2 szemöldököm közti rész mert mindig ott van a pati. Nem tudom kinyomni sem, mert már csak heg vagy mi.. de ott figyel mindig és az összes digitális képen olyan mint egy piros hegy.

Rohadt idegesítő. Mit tudok kezdeni vele? Orvos? Kozmetikus? Én el tudom tüntetni?

Köszi.

2011. febr. 2. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Kozmetikus vagy bőrgyógyász.
2011. febr. 2. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán olyasmi, mint ami nekem szokott néha lenni máshol?!

Hogy nagy, de nem sárga, nincs amolyan "kijárata", hanem mintha befelé nőne, de ott van a púp, és az ember képtelen leszokni, hogy piszkálja?

Na ha ilyen "nem kinyomható" típus, akkor azt megzaklatva tényleg sokáig eltart a kiheverés.

Tud valaki erre HÁZI MÓDSZERT? Egy pattanás miatt orvoshoz, kozmetikushoz csak nem fordulok... :-)

2011. febr. 2. 14:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Hat igy is ugy is el kell mennem kozmetikushoz mert tiszta miteszer az orrom mert tagak a porusaim.. Azert koszi.

am ez a pati mar nincs ott, de meg is.. Szal picit pirosas es van egy dudor 2 eve..

2011. febr. 2. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
alapozózd;) ha meg igysem látszik kevésbé akkor korrektor+alapozó:)
2014. aug. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!