A ricinus olaj erősíti, vagy növeszti a hajat/szempillát?
Figyelt kérdés
Kozmetikus által festett szempillán is ugyanúgy használ, vagy csak az eredeti színűn? Kinek vált be?2011. febr. 2. 11:39
2/12 anonim válasza:
Igen növeszti és nem utolsó sorban széppé teszi a hajat!a szempilláról is hallottam h növeszti, de azt nem próbáltam!nekem a hajam gyorsabban nőtt tőle!
3/12 anonim válasza:
Te nagyon okos! a ricinus plajat nem inni kell hanem rákenni ahova akarod!
4/12 anonim válasza:
:)))...legelső válaszolón jót nevettem:))=))
igen, növeszti, táplálja és erőssé teszi:)
5/12 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekontárkodom a kérdésbe, de én is ki szeretném próbálni ezt a praktikát.
Mennyibe kerül a ricinus olaj? és
Mennyit kell belőle rákenni a hajra és mennyi ideig kell rajtahagyni? Vagy le se kell mosni?
6/12 A kérdező kommentje:
Én a szempillámra már használom, de nem nagyon látok változást. Nem tudom, hogy rá merjem-e kenni a hajamra, mivel elég hosszú hajam van már így is, és sok év munkája van benne, de szeretném még hosszabbra növeszteni. Egyébként 30 ml 170 Ft a gyógyszertárban. Azt hallottam, hogy 2 evőkanál ricit kell felmelegíteni, és úgy rákenni a hajra, majd pár órát rajtahagyni. Igaz?
2011. febr. 2. 14:02
7/12 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van,tényleg arra is használják.
8/12 anonim válasza:
Én két kanál ricinus 1 kanál citromleve!és nem csak felkenni kell, hanem utána betekerni fóliával és rá egy sapit, esetleg hajszárítóval kicsit rámelegíteni, így rajt hagyni amennyit tudod!Én éjszakára szoktam, és reggel lemosom!Nekem bevált!
9/12 anonim válasza:
Azt elmondanám,mint gyógyszerész, hogy unom már a sok ricinusos hülyét. Egyáltalán nem szabad szem környékre használni, mert gyulladást okozhat és valójában semmit nem növeszt gyorsabban.
Éppen tegnap írta egy hozzászóló, hogy fél éve használja a ricinust a hajára és semmit nem ér.
10/12 anonim válasza:
de viszont sokaknak hasznalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!