Miért nem ritkul a szőröm?
Évekkel ezelőtt kezdtem el gyantáztatni a lábamat, mert azt hallottam, hogy attól ritkul a szőrzet és gyengébbek lesznek a szálak. Meg hogy sokáig tart, és ritkán kell járni vele kozmetikushoz.
De: nekem már kb. 2-3 nap után elkezd visszanőni, pici apró borostákat érzek, persze nem olyan durván, mintha borotválnám, de azért vannak. Nem ritkul, sőt néha még azt is észrevettem, hogy erősebbek lettek a szálak.
Miért?
(Most az nem érdekel, hogy ki hogyan szőrtelenít, a kérdésemre szeretnék választ kapni. A kozmetikusom nem tudott erre értelmes magyarázatot adni.)
valószínűleg erős a szőröd. nem tudsz mit csinálni.
ha jól sejtem sötét a hajad. ilyen típus vagy.
Köszi a válaszokat!
ELsőnek: világos színű a hajam,a szőrök se feketék, csak vastagok.
Másodiknak: jó ötlet, erre már én is gondoltam, csak évek óta ehhez a csajszihoz járok, már időpontot se kell kérnem nála, bármikor mehetek. Közel is van hozzánk, normális áron dolgozik. De mindenképp váltani fogok, még akkor is, ha ez a kényelmetlenebb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!