Tetszik ha egy nőnek teljesen rövid, fiús haja van? Felnyírt és nem lóg a nyakba.
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok! Köszi2011. febr. 1. 21:54
2/11 anonim válasza:
Én irtózom tőle. Olyan üres az egész. 19/L
3/11 anonim válasza:
férfi vagyok, és nem! :D
Az nem nőies.
4/11 anonim válasza:
Van, akinek jól áll, ettől függetlenül nekem nem tetszik :S
5/11 anonim válasza:
Igen, nekem is hamarosan ilyen lesz.
L/31
6/11 anonim válasza:
Tetszik igen.
De jobb ha mondjuk van 1 adott hossz és oldalt bevan gépelve neki. Vadabb úgy
18/F
8/11 anonim válasza:
Tetszik de csak nagyon szép, vagy karakteres arcú nőknek áll jól, mint például a néger nőknek. [link]
26/l
9/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak ha annak a nőnek jól áll, van akinek nagyon jól áll a rövid haj.
20f
10/11 anonim válasza:
Bár én lány vagyok... Szeretnék felszólalni az egyik válaszadó ellen: hülyeség, hogy a rövid haj nem lehet nőies és szexi. Max. bizonyos embereknek nem tetszik, jobban szeretik a hosszú hajú nőket. Viszont vannak olyan nők, akiknek kifejezetten jobban áll a rövid haj az arcukhoz.
Ez pl. szerintem gyönyörű.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!