Nagyon sötétbarna, szinte fekete haj szőkítése. Hogyan?
Hidrogéneztetni nem szeretném,csak ha az a végső megoldás,de akkor is csak 3%-ossal.
Ha vennék egy olyan festéket ami 4-6 árnyalatot világosít a hajon,vagy akár egy ultra hamvas,világos szőkét befogná,vagy sárga lenne?
Ha sárga lenne ,és még egyet rákennék akkor jó lenne?
Fodrász!
Az a festék ami 4-6 árnyalatot világosít blanche por és 12%-os H2O2-vel teszi és elsőre azzal is sárga lennél.
3%-al max. putrivörös leszel, de még lehet, hogy az sem, hamvasszőke sohasem.
Fodrász először leszívatja a hajad, aztán befesti a megfelelő színre, természetesen ez roncsolja a hajad, de ez ezzel jár.
Minden a hajad minőségén múlik... Én 3 évig voltam platinaszőke, aztán 3 évig sötétbarna-fekete, ja és kb 6 éve hetente 4x-5x vasalom a hajam, szóval nem mondhatnám, h túl kíméletesen bánnék vele. Most esek át a negyedik leszívatáson (itthon csinálom...), és semmivel sem viselte meg jobban a hajamat, mint egy egyszerű hajfestés... Nem értem, mért kell itt okoskodni mindenkinek, látatlanban senki nem tudja neked megmondani, h h reagálna a hajad, milyen színe lenne pontosan ésatöbbi. Ezt magadnak kell kitapasztalnod. Én azért is nem mentem fodrászhoz, mert ott nem lehet azt mondani, h akkor próbálkozzunk 1-2 tinccsel, és nézzük meg, mi lesz... Szemügyre veszi a hajad, jobb esetben eltalálja, h milyen szőkítőt kutyuljon össze, h a kívánt szín meglegyen, de ott sem biztos semmi sem...
Szerintem nem kell félned, mondom, 1-2 tincs, magadnak! Ha nem tetszik, amit látsz, vagy még mindig félni fogsz tőle, akkor menj el fodrászhoz, de szerintem bele lehet ebbe jönni elég hamar;)
Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!