Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon sötétbarna, szinte...

Nagyon sötétbarna, szinte fekete haj szőkítése. Hogyan?

Figyelt kérdés

Hidrogéneztetni nem szeretném,csak ha az a végső megoldás,de akkor is csak 3%-ossal.

Ha vennék egy olyan festéket ami 4-6 árnyalatot világosít a hajon,vagy akár egy ultra hamvas,világos szőkét befogná,vagy sárga lenne?

Ha sárga lenne ,és még egyet rákennék akkor jó lenne?

2011. febr. 1. 16:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem túl világos,szalmaszőkét szeretnék!
2011. febr. 1. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
pimentacio miatt nem lesz teljesen szőke.sárga marad. tul sötét az alap hajszined.hidrogén mindenféla képpen kell mert csak attol világosodik.világos barnát probalj.jlo haja pl.ha nagyon rá vagy kattanva.elöször tincseket szivass le.
2011. febr. 1. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
nagyon ki kellessz szivatni világosszőkével, lehet 3-4 alkalommal is, utána a kívánt szín. Ha már volt festve a hajad, a lenőtt részt jobban be fogja fogni. És készülj fel rá, hogy ha nem elég a festék akkor narancssárga hajjal fogsz járni 1-2 napig :S
2011. febr. 1. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Fodrász!

Az a festék ami 4-6 árnyalatot világosít blanche por és 12%-os H2O2-vel teszi és elsőre azzal is sárga lennél.

3%-al max. putrivörös leszel, de még lehet, hogy az sem, hamvasszőke sohasem.

Fodrász először leszívatja a hajad, aztán befesti a megfelelő színre, természetesen ez roncsolja a hajad, de ez ezzel jár.

2011. febr. 1. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszí! Hát akkor ebből nem lesz szőke..
2011. febr. 1. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
87%

Minden a hajad minőségén múlik... Én 3 évig voltam platinaszőke, aztán 3 évig sötétbarna-fekete, ja és kb 6 éve hetente 4x-5x vasalom a hajam, szóval nem mondhatnám, h túl kíméletesen bánnék vele. Most esek át a negyedik leszívatáson (itthon csinálom...), és semmivel sem viselte meg jobban a hajamat, mint egy egyszerű hajfestés... Nem értem, mért kell itt okoskodni mindenkinek, látatlanban senki nem tudja neked megmondani, h h reagálna a hajad, milyen színe lenne pontosan ésatöbbi. Ezt magadnak kell kitapasztalnod. Én azért is nem mentem fodrászhoz, mert ott nem lehet azt mondani, h akkor próbálkozzunk 1-2 tinccsel, és nézzük meg, mi lesz... Szemügyre veszi a hajad, jobb esetben eltalálja, h milyen szőkítőt kutyuljon össze, h a kívánt szín meglegyen, de ott sem biztos semmi sem...

Szerintem nem kell félned, mondom, 1-2 tincs, magadnak! Ha nem tetszik, amit látsz, vagy még mindig félni fogsz tőle, akkor menj el fodrászhoz, de szerintem bele lehet ebbe jönni elég hamar;)

Kati

2011. júl. 14. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!