Van valamilyen tapasztalatotok valamelyik termékről?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg tudtok ajánlani valamilyen terméket szálkás, töredezett hajra? (A vágatás már meg volt.)
2011. febr. 1. 16:21
1/4 anonim válasza:
avonos hajszerumot használj.en a gliss..két komponensű.tudod ez az összerázos hajápolot használtam es elvékonyitotta a hajamt. konkrétan leszakadt . ne vasald ahajadat ne hajszáritozd. balzsam.haj szerum és késy. ha nagyon tréfassan all a hajad reggel,akkor csavard fel este hajmosás után ugy nem látszik hogy tőredezett.es fixálokat se használj mert letörik a hajszál,kiszáritja nagyon.
2/4 anonim válasza:
a pakolás jo az elsőtől lelapul nagyon csatakos lesz ahaj
3/4 anonim válasza:
Fodrász boltban kapható, olcsó, de jó pakolást ajánlok (1000Ft kb. egy liter, már másfél éve használom és kb. félig van, fodrászom is ezt használja):
Ez a töredezett, száraz hajra való (nagyon jó illata van).
Az ilyen sima bolti vackokat abszolút nem használnék a helyedben.
4/4 anonim válasza:
Én az elsőt használom. Csak pirosban.Szép fényes lessz tőle a hajam meg illatos:) Jah és én úgy vettem észre hogy nem törik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!