Ha nincs nagyon hosszú hajam de hullámos akkor hogyan tudnám kivasalni? (fiú vagyok szóval nem vagyok otthon ezekben :D )
ennél picit rövidebb: [link]
(1-2 cm -el rövidebb)
Egyébként nem teszi tönkre a hajat a vasalás?Nem kell attól félnem hogy kihullik?
(tudom...hülye kérdés) :)
17/F
de egy kicsit részletesebben? :D
Amikor fodrászhoz megyek akkor tök egyenesre megcsinálja amikor én próbáltam akkor egy kicsit egyenes lett de voltak benne olyan helyek ahol göndör maradt és nem akart az istennek se egyeneslenni
eloszor is: nem fog kihullani a hajad ;) en majdnem minden nap vasalom a hajam, es semmi baja :)
azt h h vasald ki a hajad normalisan, azt nem naon lht elmagyarazni ... sztem tedd magasabb fokra a vasalot es akk egyenes lesz ;)
de ha megsem sikerulne akk itt egy video:
http://www.youtube.com/petrilude#p/u/186/ThzpTLNcVII
a vegen van a hajvasalas, me v benne hajvagas, hajmosas, blabla.. :))
vagy ... egy masik video:
http://www.youtube.com/watch?v=aFpLRYcPhvg
;)
Természetesen a haj vasalása roncsolja a hajat. Ez pont olyan, mint a csirkecomb. Egy szerves anyag, amit megsütünk. Ettől persze még nem fog kihullani a hajad, de a haj minősége minden vasalásnál rosszabb lesz. A fejbőr megégetésével tényleg vigyázni kell, mert a sült hajhagyma tényleg nem növeszt több hajat.
Használj a művelethez fehérje tartalmú kondicionálókat!
Üdv, HajDoktor
Szia!
A fodrász azért csinál tökéletes munkát, mert
1. professzionális termékeket használ
2. minden oldalról látja a fejedet, látja, hogy hogy kell esnie a hajadnak.
És persze előtte beszárítja, ez nagyon fontos, mert azzal adja meg a haj "esési" irányát, vasalóval nehezebb irányítani, hogy hogy álljon a hajad, főleg, ha rövid.
Ezenkívül használj egyenesítő sampont, balzsamot, esetleg krémet is (én a Gliss Kur Asia Straight-et használom, és nagyon jó), plusz még nem árt egy kis hajhab esetleg hajlakk sem. :) Olyat válassz, ami a hajformázás alatt védi a hajszálaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!