Milyen hajvasalót? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Az a fontos, h ha összecsukod, akkor végig összeérjenek a lapok erőlködés nélkül. amit nem ajánlok, az a shine terapy, mert szétégeti a hajat, már nem is gyártják, csak a megmaradt darabokat próbálják kiszórni.
a teflonszálas szövettel borított, pedig azért rizikós, mert a szövet kikopása után szinte használhatatlan lesz a vasaló. ezeket egy remingtonos hostess mondta nekem.(biztos nem mondott hülyeséget, mert neki az az érdeke, h minél többet eladjon, szóval fölöslegesen nem beszél le semmiről.)
Elmondom, h nekem mi a lényeg választásnál.
1: szabályozható hőfok, lehetőleg kijelzővel
2: a bevonatok száma NEM SZÁMÍT...ezt a fodrászom mondta. A gyémánt, gyöngy, jáde, teflon, turmalin, csak marketing fogás, a lényeg, h kerámiabevonat legyen.
3: hővédős tartó legyen hozzá, hogy ha viszem valahova, akkor legyen miben tartani.
4: végig érjenek össze a lapok, mert így hatékonyabban vasal, ergo gyorsabban kész leszel, és szebb a végeredmény.
5: nem lényeg, h göndörítős legyen, mert minden hajvasalóval lehet göndöríteni, ha jól csinálod.:)
remélem hasznos lesz.
Egyébként nekem most bellissimám van, mert nagyon kellett a vasaló, és a remingtonokból kifogytak két ünnep között. De maximálisan meg vagyok vele elégedve.
köszi a válaszokat. hát 20k-t azért nem szivessen basznék el rá. :D
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!