Lányok! Milyen hajnövesztő szereket használtok?
2 hónapja használom a ricinusolajos pakolást, de eddig semmit nem használt. Emellett szedek hajvitamint is.
Én értem hogy kapcsolódik a kérdés a magyarázathoz. Én is azért akarom, hogy gyorsabban nőjön a hajam, hogy többet tudjak vágni anélkül, hogy az eredetinél rövidebb lenne. Nekem ilyenkor télen elég lassan nő, 1-1,5 cm-t havonta. Tavasszal meg nyáron a legjobb, akkor 2-2,5 cm-t nő.
Ezek közül a "csodaszerek" közül én úgy vettem észre, hogy a hajvitaminok használnak legtöbbet. A külsőleg alkalmazható hajszeszek és tonikok nekem sosem használtak, pedig többet is próbáltam (Bánfi, Vitanol C, Herba Vita, DeMiclén...)
Az is jó megoldás lehet, hogy minden hónapban vágsz 1-2 cm-t, akkor nem lesz rövidebb, de mégis jót tesz a hajvégeknek. Én is ezt csináltam több, mint fél évig, most ritkábban vágok (2-3 havonta), mert úgy sosem lenne hosszabb. Viszont a rendszeres vágástól nagyon szépen megvastagodott a vége és nem is törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!