Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Milyen hajnövesztő...

Lányok! Milyen hajnövesztő szereket használtok?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú a hajam, viszont muszáj vágatnom pár centit, és nagyon sajnálom.:) segítsetek. :D
2011. jan. 31. 18:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nekem tavaly novemberben még a derekamig ért a hajam.Meguntam mert csak a probléma volt vele...Legalább 20 cm-t levágattam belőle.Most csak a lapockámig ér.Én nem bánom.Na mind1, ez az én sztorim:D.Ne sajnáld.nekem nagyon el volt hanyagolva sokáig nem vágattam belőle, és nagyon ronda volt már.Szóval ne sajnáld.És ha annyira hosszű nem is látszik.Viszont nem értem hogy kapcsolódik a kérdés a magyarázathoz:S
2011. jan. 31. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Én Bánfit használok, egyenlőre nem látok változást. De igazából amíg nem foglalkoztam az egész hajnövesztősdivel, sokkal gyorsabban nőtt, mint mióta rá vagyok erre kattanva :S
2011. jan. 31. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

2 hónapja használom a ricinusolajos pakolást, de eddig semmit nem használt. Emellett szedek hajvitamint is.

Én értem hogy kapcsolódik a kérdés a magyarázathoz. Én is azért akarom, hogy gyorsabban nőjön a hajam, hogy többet tudjak vágni anélkül, hogy az eredetinél rövidebb lenne. Nekem ilyenkor télen elég lassan nő, 1-1,5 cm-t havonta. Tavasszal meg nyáron a legjobb, akkor 2-2,5 cm-t nő.

Ezek közül a "csodaszerek" közül én úgy vettem észre, hogy a hajvitaminok használnak legtöbbet. A külsőleg alkalmazható hajszeszek és tonikok nekem sosem használtak, pedig többet is próbáltam (Bánfi, Vitanol C, Herba Vita, DeMiclén...)

Az is jó megoldás lehet, hogy minden hónapban vágsz 1-2 cm-t, akkor nem lesz rövidebb, de mégis jót tesz a hajvégeknek. Én is ezt csináltam több, mint fél évig, most ritkábban vágok (2-3 havonta), mert úgy sosem lenne hosszabb. Viszont a rendszeres vágástól nagyon szépen megvastagodott a vége és nem is törik.

2011. jan. 31. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Kedves Utolsó, kimásoltam az első mondatodat és minden idióta ricinusosnak elküldöm, aki még egyszer kérdez róla.
2011. jan. 31. 19:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Felőlem. :D Én is csak azért próbálom ki, mert egy amerikai fórumon láttam, hogy állítólag jó. De ott nincs ez az őrület, hogy ilyen meg olyan gyorsan fog tőle nőni, ők főleg hajhullás ellen és dúsításra használják. Ja, meg tudnak róla, hogy a szem köré nem lehet kenni, mert súlyos gondokat okozhat. Itt meg mindenki keni a szempillájára...
2011. jan. 31. 19:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :) a kérdéshez a magyarázat úgy kapcsolódik, hogy vágatnom kell, de nem akarom hogy rövidebb legyen, ezért kéne valami gyors hajnövesztő módszer. :D
2011. febr. 2. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
hát nekem akkoris használt a ricinusolaj bárki bármit mond :) de amúgy tényleg jó a Bánfi cucc is.
2011. febr. 5. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is használt a ricinus és árpa kezelésére is használják ezt az olajat úgy, hogy belecsepegtetik a szembe.
2011. febr. 6. 11:45
 9/11 A kérdező kommentje:
A ricinusolajat hogy kell használni? a töveknél, vagy inkább a hosszára?
2011. febr. 6. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
hát a tövébe kell belemaszirotni, de a hosszára is kell. :)
2011. febr. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!