Csak szerintem divatjamúlt a szőke haj?
A természetes szőke haj persze nem,de az hogy valaki szőkére fesse a pl. szép dús sötétbarna vagy akár vörös haját,szerintem már baromi ciki.
Meg úgy alapból már olyan lejárt a szőkeség,főleg a platina árnyalat.
Ti hogy vagytok ezzel?
(Nem akartam megsérteni a festett szőkéket,csak egyszerűen én így látom.)
Szerintem egy átlagosan szép és vékonyabb lányon vagy nőn nagyon szexi és nőies tud lenni,ha jól áll a bőrszínéhez,szeméhez.Személy szerint nekem is nagyon tetszik a szőke és majd valamikor ki szeretném próbálni.
15/L
Nem tudom, szerintem semmi se számít divatjamúltnak, ha az illetőhöz illik, az amit pl te éppen divatjamúltnak hiszel...-.-
Nekem is barna hajam van eredetileg, volt már minden színű, amilyet csak akarsz. És szőke maradtam. Mert nem tudom megunni és szeretem. :D
Szerintem nem divatjamúlt a szőke haj. Ez az a hajszín ami sosem megy ki a divatból. A szőke az egy olyan hajszín ami mindig kifog tűnni a tömegből és a pasik 90%-a meg nézi ki a gazdija. Talán azért tűnik divatjamúltnak, mert mostanság mindenki fekete vagy barna, mert ez a divat. És Én pont ezeket a lányokat nevetem ki, mert látszik rajta, hogy csak a divat miatt. Mert tényleg van akinek jól áll, de mikor valaki próbál fekete hajszínnel 6kilo sminkkel szép lenni az nagyon ciki. Hogy a szőkék fekete és sötétbarna ellenesek...szerintem hülyeség. Én is szoktam ezzel hülyülni, hogy csúnya fekete, de hozzá teszem a legjobb barátnőm fekete hajú. Nem a hajszín teszi a embert. Én is voltam már fekete (hozzá teszem még akkor mikor nem a divat vitte), vörös, padlizsán, sötétbarna...és most már fél éve szőke. És Én így szőkén érzem legjobban magam, meg mindenki azt is mondja, hogy nem áll jól az eredeti hajszínem, a szőke ami nekem való.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!