Hogy tudnék ilyen göndör/hullámos hajat csinálni magamnak?
vállig érő, "tépett" hajam van oldal frufruval, alapból göndör a hajam (de ilyen nagy loknis göndör)
ilyesmi, csak rövidebb és "tépett": [link]
és ilyenre szeretném:
[link] (szőke)
hogy érhetném el?
Mindenképp hajhab. Göndörítő tudom hogy van, talán lehet még egyenesítő is, ha találsz, azt próbáld ki.
Irigyellek nagyon a hajadért :)
És a hajhabot hogy használjátok??
Bocsi az offért, csak én is kíváncsi vagyok, és nem világos ez a hajhabos megoldás. :)
köszönöm a válaszokat, és mi az a diffúzot? O.O
és a hajhabot hogy kenjem rá a hajamra vagy mit csináljak vele? mikor tegyem rá a hajamra?
és milyen hajhabot vegyek? XD
(bocsi a sok kérdésért, és legyen szives valaki válaszoljon)
Bár nekem rövidebb a hajam, mint a képeken, de ilyesmire szárad meg. A Taft-nak van valami újabb hajhabja göndör hajra. Rózsaszín flakonja van, én azt használom. Megmosom a hajam, a vizes hajamra teszek hajhabot és fejjel lefelé szárítom meg a hajam úgy, hogy közben a kezemmel a hajamat a fejemhez nyomkodom. Nagyon szép szokott utána lenni. Amúgy ha nem ilyen alapból a hajad, akkor sanszos, hogy ha elalszod, akkor nem ilyen lesz. Én ebben az esetben reggel kicsit bevizezem a kezemmel a hajam és az előbb leírt módszer alapján újra megszárítom és kész! :)
Ez kb. 5-10 perc, ennyi belefér.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!