Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom kisimítani a...

Hogyan tudom kisimítani a hajamat hajvasaló nélkül?

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Vannak különböző hajsimító krémek.Pl: a sunsilknak is van ilyenje.

De nem garantálom a teljes hajegyenességet.

2009. febr. 6. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a hajsimító krém csak segít,hogy könnyebben menjen a hajvasalás és selymesebbé teszi a hajat...szerintem az nem ér sokat vasalás nélkül!
2009. febr. 6. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vasaló nélkül annyit tudsz tenni, hogy hajegyenesítő krémet oszlatsz el a nedves hajadon, majd vastag körkefével tincsenként egyenesre szárítod. amíg nem volt pénzem hajvasalóra, én így csináltam, és nagyon jól nézett ki, bár eléggá hosszadalmas művelet volt. így is egyenes volt, csak dúsabb.
2009. febr. 6. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen hajegyenesítő krémmel vagy spray-vel.De ha a vízes hajadat sűrű fésüvel fésülöd(jó sokáig)akkor is sima marad.
2009. febr. 6. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Vagy van végleges egyenesítés, csak jó drága, kb 10rugó körül van, de garantáltan egyenes marad a hajad vasaló nélkül, amíg le nem nő. NEM roncsolja a hajat sem! Tuti jó, csak jó drága.
2009. febr. 6. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszoló nekem megérne 10 ezret ez a dolog amit írtál, tényleg van ilyen? nem káros? hol tudnék utánna olvasni a neten?

Kérdezőnek: szerintem is úgy lehet hogy tincsenként megszárítod én is úgy csinálom mert nekem a hajvasaló nagyon tönkre tette a hajam:(tökre kiszállkásodott

2009. febr. 6. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak!: Neten nem találtam róla semmit, nevét és márkáját elfelejtettem, de jövőhét csütörtökön megtudnám írni a nevét, ha lehetne privátot írni neked...

Egyébként bemész egy jobb vagy mesterfodrászhoz, neki szerintem kellene tudnia, hogy mi az. Jah és ne a Glattet tetesd a hajadra, mert az roncsol, és lehet nem is hat. Vmi más a neve :S.

2009. febr. 6. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit hülyén hangzik, de nekem tisztára olyan a hajam, miután megmosom és megszárítom, mintha kivasaltam volna. Szóval elég ha bevizezed és miközben szárítod egész végig fésülöd, hogy szép egyenes legyen...:)
2009. febr. 6. 16:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2009. febr. 6. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak ilyen "balzsamok"..Nekem vmi taft van meg van hajvasalóm is..DE vmikor pl a fufrumat hajvasalóval nemistudommegcsinihogyegyenes legyyen..ahhoz a balzsam kell-_-
2009. szept. 10. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!