Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt a mintát, hogyan festik...

Ezt a mintát, hogyan festik bele a hajba? Én úgy hallottam, hogy normális ecsettel, amivel festeni szoktak? Vagy minta alapján, de olyat hol szerzek? Bár egy jó fodrásznak ezt kellene tudnia.

Figyelt kérdés
[link]
2009. febr. 5. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
"Az utolsó válaszolónk üzenném, hogy ha talán végigolvasta volna az eddigi válaszokat, láthatta volna, hogy volt olyan, aki az írta, hogy ecsettel és VÍZFESTÉKKEL!" - Másold be kérlek, mert én 3x átolvastam a kommenteket, s vhogy nem találtam, hogy vki ilyet írt volna... :)
2009. febr. 12. 09:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Énis így vagyok vele:)

Pedig biztos elvan telve magától, hogy okos, de inkább ostoba.

2009. febr. 12. 16:00
 23/23 anonim válasza:
3as fonással befonod a hajad és a fonat felső részét befested és hagyod hatni és ennyi :)
2012. nov. 25. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!