Kinek milyen volt, aki szivatta a haját? Hogyan tovább hogy szőke legyek? Szivatni már nem szeretném.
Figyelt kérdés
1hete voltam fodrászhoz hajleszíváson.Fekete hajamat szivattam le, mert szeretnék szőke lenni, ami a természetes hajszínem is egyben.Mikor leszívta csúnya foltos lett, vöröses, barnás...
Azt mondta a fodrászom, hogy 1 hét múlva fessem be világosbarnával.Én ezt ma megtettem, végül is nem lett rossz.Jobb mint volt.Legalább már van egy színem, ami elfogadható.Csak azt furcsálom, hogy nem túl világos.
2009. febr. 5. 19:12
1/2 anonim válasza:
Kb egy hónap múlva menj vissza a fodrászodhoz,és melíroztasd be, majd kenjen rá hamvasszőkét!Sokkal szőkébb lesz!Ezután már csak mindig világosabb festék le és pár hónap múlva kész!
2/2 anonim válasza:
Feketébol szoke, nagy vállalkozás volt a részedrol. Én nem hinném, hogy az szivatás nélkul le fog neked jonni.Festheted világossabbal de nem lesz tole az, mert nem fogja be. Én is fekete vagyok de még a voros se látszik meg, csak ha szivato port is kevernek bele. EGyszer kétszer még le kell szivatni ha szoke akarsz lenni. Rendszeres szivatás teszi a tonkre a hajat, én mikor szoke voltam tobb év utan tartottam ott, hogy már csunya volt a hajam. Szivatni kell még egy párszor utana már befogja fogni a szoke is hajadat! De a fodrászod ugy is megmondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!