Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dauerolt hajra színező/festék?

Dauerolt hajra színező/festék?

Figyelt kérdés

Szeptember elején volt dauerolva a hajam,és most szeretném beszínezni.Nagyon roncsolni fogja egy színező?Érdemes ammóniamentest venni?

Sajnos eleve elég gyenge és vékony szálú a hajam... :(

2011. jan. 27. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlanám. Bár attól függ milyen színű színezőt használnál. De inkább szerintem ne tedd, mert ha az elején(2-3 hétig) szépen is néz ki, utána eléggé borzasztó lesz:$$! Tapasztalat.
2011. jan. 27. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem meg,nyugodtan be festheted,ha szeptemberben volt dauerolva,1 hónap pihenés is elég a hajnak,a festés és a dauer között!!,de festés utána és persze a dauernél figyelj az ápolásra,különböző pakolással,balzsammal,hajvégápolóval,mert ugye ezek tényleg roncsolják,és ha nincs kellőképp kezelve,tényleg csúnya és nem éppen esztétikus lesz!!!
2011. jan. 28. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!