Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudom hogy a ballagás messze...

Tudom hogy a ballagás messze van, de a hajammal mit csináljak? (részletk lent)

Figyelt kérdés

Tehát ballagásig legalább 20 cm-t kéne nőnie, mert most levágattuk (és ezerszer megbántam....) és most meg kéne nőnie....... minnél hosszabb, annál jobb.... mit ajánlotok? Valami otthoni módszer? Mert nem szeretnék orvost, kozmetikus meg fodrászt ehhez..... tippek? Ötletek???????? minden apró dolog, amire figyelmen kell meg stb azt lécci mondjátok el!!!!!!!!!!!!

Előre is köszönöm!

2011. jan. 27. 19:10
 1/7 anonim válasza:

Én is ugyanígy vagyok..levágattam, de megbántam. :(

felénk a burgonyaevés a bevált módszer..de nem szeretnék hülyeséget mondani, csak ez is egyfajta módszer :) mivel a burgonya segít megnöveszteni és azt hiszem fényesebbé is teszi...? :) de ez is csak egy tipp. :)

2011. jan. 27. 19:18
 2/7 A kérdező kommentje:
majd kipróbálom.... köszönöm...
2011. jan. 27. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
ricinus olaj, írd be keresőbe 1000 találatot fog kiadni
2011. jan. 27. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, azt is kipróbálom...
2011. jan. 27. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
én is hallotam olyat,h a burgonyatol gyorsabban nő...de hogy igaz e vagy nem,azt nemtudom:)
2011. jan. 27. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:
jó, akkor majd kipróbálom, mert lehet hogy tényleg jó.... végülis nem árthat, ha krumplit eszem..... XD
2011. jan. 27. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
hat az nem :DD
2011. jan. 29. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!