Szerintetek vállalható ez a hajszín? Mi a véleményetek róla, nekem nagyon tetszik.
Maga a hajszín szép: tényleg csak az a lényeg, hogy Te tudd viselni. Gyakran látom, hogy sok nő melléfog a vörössel...
20L
Természetellenes, szóval igazából úgyse áll jól senkinek, de legyen, fogjuk rá.
Viszont ez tipikusan olyan szín, amit ha nincs pénzed lehetőleg fodrásszal havonta festetni meg minden ápoló vackot rákenni, akkor inkább ne erőltesd, mert két mosás után fakó, úgy meg csúnya. Így még szép, ahogy az 1. képen van, de gondolom kb a fodrásztól jöhetett épp. Eltűntetni meg elég nehéz lesz, ha mégse jó. :S
Nekem általában a ciklámen, élénkvörös, répaszínű, bordó árnyalatok között váltakozik havonta a hajam. Mindenki szerint nagyon jól áll, de hozzá a stílusom is nagyon szemetszúró, extravagáns, szóval passzol hozzá az a lényeg.
Egy valamire figyelj, hogy barna bőrhöz nagyon prolinak hatnak a vöröses árnyalatok, nem szépek. Fehér bőrhöz a legelőnyösebbek, és remekül kiemelik a kék vagy zöld szemeket.
Amúgy ne gagyi festéket vegyetek, a bolti sz*r jó hogy hamar kifakul:)
Fodrászkellékesnél kell vásárolni az 1500-2000-től kezdődő kategóriában, egyrészt színpalettáról sokkal szebb színeket lehet összeállítani, másrészt tényleg összehasonlíthatatlan az ár/érték arányuk az előrekész színekkel szemben.
Nekem pl. a Wella Kolestonnak 5 hét után is csodálatos színe van, csak addigra lenő az ember haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!