Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a L'oreal hajdúsitó...

Milyen a L'oreal hajdúsitó terméket? Múltkor láttam a tv-ben reklámozták, szeretném kipróbálni, de nemtudom milyen hatása lesz.

Figyelt kérdés
Rózsaszín flakonban van, és a fejbőrbe kell masszírozni, és a haj dúsabb lesz tőle. Van róla vkinek bármilyen tapasztalata? Vagy esetleg árat tudna írni vki?
2009. febr. 5. 12:35
 1/1 anonim válasza:
Én Loréal Studio Line Hot Volume dúsító habot használok, ez rózsaszín flakonban van, bár nem biztos, hogy erre gondoltál, nem láttam a reklámot. Viszont ez tök jó. Nekem nagyon semmi kis hajam van, és tényleg dúsítja, és a tartása is jobb. Hajmosás után szoktam belemasszírozni. Hátránya, hogy hamarabb zsírosodik tőle a hajam, de ennyit megér, hogy nem lapul a fejemre a hajam. Az árára sajna nem emlékszem, hónapokkal ezelőtt vettem.
2009. febr. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!