Melyik a jobb, beváltabb hajnövesztőszer? Bánffy cseppek? Varga cseppek?
Figyelt kérdés
Csak tapasztalt emberek válaszát vagy tanácsát! El,őre is köszönöm! :)2011. jan. 26. 15:05
1/4 anonim válasza:
Én a ricinuolajról tudok, ami segíti a haj gyorsabb növekedését, illetve kopaszodás ellen is kiváló.
Jelenleg én is használok ricinusolajat, hogy hamarabb nőjön a hajam. Ha rákeresel a google-ben sok infót találhatsz róla. Tudok adni blogcímeket is, ha érdekel.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó érdekel de neked nőtt már a hajad tőle?
2011. jan. 26. 17:30
3/4 anonim válasza:
Nekem is nőtt, de nem használom sok ideje.
A frufrumon látom a leginkább. 3 hét alatt 2 cm-t nőtt.
A ricinust érdemes egy héten 2x használni. Én 1x használtam az elején. A 3. héten már háromszor használtam. Így jött ki a lépés:) Szóval szerintem valóban beválik.
Itt van néhány blogcím:
Vannak képek is mindegyik blogban. Nézd át, több oldal is van, tanulmányozgasd.
Szerintem jó kis csodaszer a ricinus:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszii
2011. jan. 27. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!