27 évesen ránctalanítót, mit?
27 éves vagyok és már vannak ráncok a szemem alatt és a homlokomon. Mit használjak, hogy ezek ne legyenek mélyebbek, illetve, hogy több ne jelenjen meg?
Köszönöm a választ!
Persze, hogy vannak. Úgy hívják, mimikai ráncok. Mivel valószínűleg hátralévő életedben még fogsz érzelmeket kifejezni az arcodban lévő milliónyi izommal,ezektől nem fogsz megszabadulni.(legalábbis természetes úton biztosan nem).
Viszont a bőr korai öregedése ellen rengeteg dolog áll rendelkezésedre. Pl, az egyik legegyszerűbben elérhető a víz. Hiszen a belső hidratálás a legfontosabb.
Az én véleményem az, hogy ilyen fiatalon, még ne kezd el kenegetni magad minden sz@arral(már bocsánat). Ráérsz tönkretenni a bőrödet később is. Nem azt mondom, hogy egyáltalán ne, de mindennap, esetleg napjában többször, felesleges.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
A második (14:15-ös) hozzászólást olvasd el!
Hidratálót használj!
Nekem is csíkos(ráncos?) a homlokom, de az már csecsemőkorom óta van, megszüntetni sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!