Vajon kinevetnek majd a hajam miatt?
Figyelt kérdés
Voltam fodrásznál leszívatni a hajam, mert szőke szeretnék lenni.Kissé foltos lett, és a színe nem lett v.mi szép, de erre számítottam is.
Azt mondta a fodrászom, hogy 1 hét múlva fesem be világosbarnával, rem.valamennyire segít a helyzeten.Mert j.héten suli.
2009. febr. 4. 18:55
1/5 anonim válasza:
hát figyelj.nem tudhatjuk,hogy milyenek az osztálytársaid.ha rendesek,akkor segitenek és nem nevetnek,ha buták és nevetnek,akkor felejtsd el őket.
2/5 anonim válasza:
Inkább keress más fodrászt,aki foltos hajjal nem enged ki az üzetből...
3/5 anonim válasza:
szerintem is keress másik fodrászt... egy jó fodrász egyből megcsinálja a hajad szőkére.
4/5 anonim válasza:
ne torodj veluk!!! szerintem, azert csak nem olyanok hogy kinevessenek!! de amugy meg ha igen rajuk se figyelj max mondd hogy mesz a divat utan es annyi :) meg nemaz o hajuk semmi kozuk sinc shiozza... es ha van csopnyi eszuk tudjak h szivatas utan igy nez ki az ember.. szoval csak batran:) udv
5/5 anonim válasza:
szerintem fodrásszal csináltasd a hajad, de egy másikkal! Mert ha te fested meg nagyon foltos lesz és sokszor kell majd befestened! Én tudok egy nagyon tutu fodrászt nagyon ügyes és jó áron dolgozik! Ha nevetnek nevess te is :) ! és miond hpogy majd szebb lesz! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!