Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet megcsinálni, hogy...

Hogy lehet megcsinálni, hogy egyenes legyen?

Figyelt kérdés

Hogy tudom új felállítani a hajamat egyenesen elől, ahogy a képen van?

[link]

Akárhogy próbálom, mindig kunkorodik a hajam vége...

19/f

2011. jan. 24. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Vasald ki és utána állítsd fel :) Bár tudom eléggé szörnyen hangzik, de más útja nincs.

Egyébként komolyan gondoltad ezt a hajat? Ezerszer szebb, ha nincs így felállítva, az olyan gyönyörűen bájos :) Ez meg nem is tudom..Gondold át :)

2011. jan. 24. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

állítsd fel, brutáljó!:) egyébként ja, először ki kell vasalni:s vagy vannak a taftnak ezek az atomerős zseléi. veszel egy rávalót, és mikor használod akkor úgy zselézed fel, hogy rajtahagyod a kezed. nem tudom, h érthető-e:D szal megfogod a konkorodó végét és úgy tartod amíg meg nem szárad rajta a zselé. szerintem ez is segíthet akár.

17,5/L

2011. jan. 24. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon jó, nekem baromira tetszik. Vettem már Taftból legerősebb zselét (radically strong - 7), megpróbálom, amit javasolsz. Hajvasalóm nincs, csak a húgomnak, és lehet, hogy furán nézne. Viszont ha nincs más esély, muszáj lesz úgy megpróbálni.
2011. jan. 24. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:

háhá :D nekem is tetszik ez a haj, főleg ha ilyen öltözék jár mellé. frankó (Y). és szerintem nyugodtan vasald ki mert ebben a világban már nem gáz semmi ;)

L*-*

2011. jan. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!