Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tüntethetem el e miteszer...

Hogy tüntethetem el e miteszereket az orromról?

Figyelt kérdés
Használok börradírt minden héten 2x, de nem használ. És minden este, meg reggel megmosom az arcom természetes szappannal. Magamnak nem akarom tűvel szurkálni, meg nyomkodni, mert csak rosszabb lenne. Meg nagyon sok van...soha nem végeznék. Kozmetikusra meg sajnos nincs pénzem :S. De nagyon zavar a sok miteszer...próbálom alapozóval meg korrektorral elfedni, de van hogy az se segít :S. Valami ötlet esetleg? Vagy mennyibe kerül egy ilyen kezelés? És milyen hatásos? Meddig marad tiszta az orrom?
2011. jan. 24. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam kozemtikusnál,nekem kinyomta az összes pattanásomat,tisztitott,tonizált,pakolást csinált,gőzőlt,miteszert tüntetett el és kb 1500-2000ft ot fizettem(már ne emlékszem pontosan) De sztem inkább probálj meg összespórólni ennyit,mert tényleg nagyon szépen megcsinálja,és nem fáj.Nehogy házilag csak ronts a dolgokon : )
2011. jan. 24. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:

hello

hát régebben nkem is ez volt a bajom de ne csak 2x most le az arcod bőrradírral hanem mminden este (én minden este azt használok)

és a neutrogena bőrradír a legjobb legalábbis nkem

és a mitesszereket nm kell tűűvel piszkálni mert csak megnyomod és kijön

ha pattanásaid lennének azt nm lehet magadnak meg az kell tűvel de a pati meg a mitesszer nm ugyanaz :))

am mennyi alapozót használsz? mert ha sokat akkor a szappan nm elég este semmiképpen sem akkor rendes arc tonikkal kell lemosni mert külömben eltömődnek a pórusaid és mitesszeres leszel :S

2011. jan. 24. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem kell hozzá tű, nem teljesen igaz. Attól függ, hogy milyen fajta mitaszer: ha már "befészkelte" magát, akkor azt aztán nyomogathatod, és még meg is marad a helye... A pici, "puha" mitaszereket lehet otthon is kinyomni.

De nem tudsz összespórolni, és esetleg találni egy olcsóbb kozmit?

2011. jan. 24. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:
alapozót annyira nem is...csak ha alkalomra megyek...hétköznaponként inkább korrektort...azt az egész orromra, majd púder
2011. jan. 24. 20:46
 5/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom anyukámat rávenni...mert zsebpénzt mostanában nem kapok...de csak akkor megy bele, ha nem túl drága :/
2011. jan. 24. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
miteszerek ellen azt tudom még javasolni, hogy naponta többször, legalább 3× moss arcot nagyon alaposan langyos vízzel, utána egy picit durvább törölközővel jó alaposan dörzsöld át az arcod (főleg ahol miteszeres), majd hideg vízzel öblítsd át még egyszer. arra azért vigyázz, hogy túlzásba se vidd a dörzsölést, nekem egyszer sikerült elevenre dörzsölnöm az orrom egy kis helyen, és elég kellemetlen dolog.
2011. jan. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!