Sötétbarna (festett) hajamat hogy tudnám kíméletesen világosabbra festetni?
Figyelt kérdés
Leszivatni nem nagyon akarnám, esetleg koktélozás?
Vagy hallottam világosbarna, sötétszőke satírozásról/melírozásról is. Mit tanácsoltok?
Valaki ért már el ilyen színt ilyen sötét hajból kíméletesen?
Pécsi szalont ajánlani tudnátok esetleg ahol megcsinálják?
2009. febr. 4. 16:30
1/4 anonim válasza:
melirral.igaz,az is szőkítőpor,de nem viseli meg ugy a hajat,mintha az egészet leszivatnád.én fodrász vagyok,egyszer még a suliba leszivattuk a sötétbarna hajamat....mondanom se kell milyen lett.de az egyik o.társamnak volt egy fullos hajpakolása,egyszer használtam,de rendbetette.persze nem ajánlom a szivatást.inkább meliroztasd,ha meg sok lesz benne,befesteted egy szinűre.de ha elmész a fodrászhoz neki ugyis megvan a saját technikája.
2/4 anonim válasza:
termeszetesen segithet a higitott citromle (termeszetes) vagy higitott ecet :) nekem is vilagositott bestett sotet barna hajamon.. de tobbszor kell probaldd es mindig koptatja egy picit:)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a melírt sokan mondták már, asszem az lesz a vége! :-)
2009. febr. 6. 07:33
4/4 anonim válasza:
Nyaralás előtt 6-os vagy 9-es hidrogén peroxidot keverj össze Kallos szőkítő porral, attól sárgás árnyalatú lesz, viszont nem károsítja nagyon hajad. Azért célszerű nyáron azelőtt, hogy tudod, hogy mész nyaralni, mert a Napon kifehéredik, pláne ha még vízbe is mész vele és olyan lesz a színe, mintha erősebb hidrogénperoxiddal csinálnád, ám nem károsítja annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!