16 éves lány vagyok, és mostanság sok pattanásom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
illetve nem is sok, csak azok nagyon rondák. Hogyan tudnám eltüntetni a nyomait azoknak amik már begyógyultak. Kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de remélem értitek : D : ) köszi a segítséget2011. jan. 24. 17:18
1/4 anonim válasza:
Ha nem nyomkodod agyon akkor nem fognak megmaradni a nyomai. Menj be egy drogériába és vegyél valami krémet vagy akármit, millió választék van, de hogy neked mi jó és mi használ azt mi nem tudjuk.
2/4 anonim válasza:
Lehet kapni problémás bőrre tonikot, krémet, arctisztítót, de a kialakult pattanásra jó a leszárító ecsetelő, drogériában kapható. Patikában pedig kérhetsz valami rázókeveréket, ecsetelőt, krémet, amit ők kevernek ki. Gyakori arctisztítás kell, nehogy felülfertőződjön a pattanás. Ne nyomkodd, ne kapard, az csak ront a helyzeten. Esetleg kozmetikus is segíthet, ha megoldható.
3/4 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz és kérj ellene gyógyszert. Én több mint egy évig szedtem miután abbahagytam azóta is van egy kettő de könnyebb lekezelni és nem is olyan csúnyák:)
Am nem drága a gyógyszer és tényleg hatásos!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,voltam kozmetikusnál,azt mondta h idő kell h eltünjenek a nyomok,csak reméltem h ti tudtok valami gyorsabb megoldást ,de akkor várok köszii: )
2011. jan. 24. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!