Valaki tud ajánlani Budapesten egy jól dolgozó olcsó fodrászt?
Figyelt kérdés
Árakat is kérlek.2011. jan. 23. 13:09
1/6 anonim válasza:
Ááá,ez engem is érdekelne.Mesterfodrásznál jártam,10 ezerért úgy tönkre tette a hajam,hogy fele annyi hajam van,mint volt. Azóta kicsit tartok a fodrászoktól.Jó,hogy amúgy sok hajam volt,még maradt így valamennyi,de igencsak látványosan megritkult. :(
18L
2/6 A kérdező kommentje:
Az igennnn :S Én mindig 1 fodrászhoz jártam de elköltöztem és most messze van. Kb. 3 éve voltam fodrásznál utoljára. Tavaly beültem egy tanuló székébe. Szanaszét tépte a fejem. Tanulóhoz többet soha :S
2011. jan. 23. 13:18
3/6 anonim válasza:
A honlapon fent vannak az árak. Ritka jó fodrász, ajánlani tudom.
4/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, de ennél is olcsóbbra gondoltam :) A bio hair szalonban 3 ezer valamennyiért megcsinálják nekem a mosást, vágást és szárítást hosszú hajra. Sajnálom a pénzt vágásra kiadni. Attól függetlenül nem vagyok igénytelen (eszedbe se jusson ilyet gondolni rólam), revalid sampont használok +balzsamot. ennyi
2011. jan. 30. 10:16
5/6 anonim válasza:
Ő nagyon jó árakon dolgozik, gyesen lévő anyuka. Itt találsz árakat is. www.anifodrasz.freewb.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!