Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nekem is használna a Oxy Reload?

Nekem is használna a Oxy Reload?

Figyelt kérdés
Most A hajam szine szőke már egy ideje fetem kb egy éve.De elhatároztam hogy barna leszek ujra az eredeti hajszinem is barna.Mivel ha erre felvinnék egy sötétet egyből ledobná.. soval ez nekem is segitene?
2009. febr. 3. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.. de kerd ki fodraszod tanacsat.. vagy aki ilyen hasonlo esetbe volt veled es kiprobalta az ocy reloadot :)
2009. febr. 3. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérd fodrász tanácsát vagy menj olyan fodrászcikkesbe segítségért ahol értenek is a dolgokhoz. Én nem vagyok valami nagy szakértő de szerintem a hidrogén miatt dobja le a haj a festéket, azt pedig ugye az oxi reload nem tudja kiszedni hiszen nincs mit. Amit én javasolnék: A színezőt nem dobja majd le a hajad, mármint nekem nem dobta, épp ellenkezőleg! Sötétebben fogta be. Egyszer enyhén leszivattam, épp csak 1-2 árnyalattal és utánna befestettem világos barnára. Fekete lett.. Szerintem válassz ki egy jó árnyalatú szőke tartós színezőt, mert valószínűleg nálad sem lenne másként és barnára fogná be. Ha nem sikerül akkor sem vesztettél csak 500Ft-ot és próbálkozhatsz utánna Oxi Reloaddal.
2009. febr. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!