A Revalid kapszula mennyire gyorsítja a hajnövekedést?
nem tudom, én az ilyenekben nem hiszek..
viszont annak idején alig volt hajam és lassan is nőtt (egyenes is volt)..és akkor olvastam egy cikket, egy babonáról, miszerint ha teliholdkor éjszaka egy picit vágunk a hajunkból, akkor utána gyorsabban fog nőni.
nem tudom, hogy ez így van-e, de én minden bizonnyal jó erősen koncentrálhattam, mert azóta akkora és olyan dús (göndör!) loboncom van, hogy mindenki dicséri.
Akár hiszed akár nem nekem nagyon sokat nől tőle a hajam még csak 2 hónapja szedem de már 2-3 centit nőtt a hajam...Először én sem hittem benne de gondoltam próba cseresznye!-És Bevált! Nagyon örülök neki hogy végre valami használt mert előtte iszonyat lassan növekedett a hajam!Most már rendszeresen szendi fogom mert nagyon jó!
Legalább is nekem bevált!
Szia. Így van, mindenkire másként hat. Én is szedtem 1 hónapig, és úgy éreztem, hogy megerősödött tőle a hajam és nőtt is pár centit, ami biztos! Viszont 1 hónap után leállatm vele, mert drága és sokkal jobban kezdett hullani a hajam utána, mint a kapszula szedése előtt. Most újra elkezdtem, bízom a jótékony hatásában.. Majd meglátjuk.
De szerintem nézz utána fórumokon egyéb hajápolási praktikáknak, mert vannak nagyon jók. Pl, hallottál már a Panthenol napozás utáni készítményről? Állítólag elég rendesen beindítja a haj növekedni, ha hajmosás előtt 20 percig belemasszírozol egy keveset a fejbőrödbe..
Sok sikert! :)
Nekem borzasztóan hullott a hajam, és nagyon el is vékonyodott. Évek óta ilyen volt, nem is tudom pontosan mióta szenvedtem ettől. Sosem vasaltam, nincs is hajvasalóm (persze volt h ha esküvőre mentünk, akkor 1x a fodrász használt vasalót a hajam elkészítéséhez, de ez kb ha 2 évente ha előfordult), szóval próbáltam kímélni, mégis ilyen kis szénakazal, száraz, kezelhetetlen, vékony kis tré hajam lett. A hajmosások alkalmával kb 4-5 jó nagy csomószámra hullott a hajam, kb majdnem sírógörcsöt kaptam miatta. 2015. decemberében kezdtem el szedni a Revalidot, éppen ugyanakkor voltam fodrásznál is, aki akkor a lapockám aljáig vágta le a hajam,mert nagyon feltöredezett volt, és többet vágott. Most jelenleg 3-4 centivel hosszabb a hajam, azóta folyamat szedem a Revalidot. A hajhullásom eláltt, minimális persze van, szerencsére nem jön ki csomókban se hajmosáskor, se fésülködéskor. Mindig figyelgetem az alját, hogy mennyire törik, de szerencsére nem törik, éppen csak annyira,hogy ha most februárba megyek újra fodrászhoz, akkor a max 1 centi egészségügyi vágás legyen, ne a radikális megnyírás, mert totál feltört az egész. Dúsabb nagyon nem lett tőle a hajam, de mindenképpen a hajhullást elmúlasztja, a növekedést serkenti. (orvosilag ki vagyok vizsgálva, teljesen egészséges vagyok, semmi háttérbetegség,ami fokozná ezt a hajügyet :))
Remélem tudtam segíteni, nekem ezek a tapasztalataim vele. Sok sikert!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!