Szőke hajú lányok?! (Kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
akiknek egész világos szőke a haja az hogyan festi?fodrász vagy otthon magatoknak? szeretnék platina szőke hajat de nem tudom hogy érjem el azt a hajszínt2011. jan. 22. 09:54
1/3 anonim válasza:
Amíg szőke voltam (szeptemberben váltottam barnára, de most megint a szöszi felé kacsintgatok), mindig otthon festettem magamnak. Először feketéből lettem naracssárgás (az undi volt), viszont abból egész szép szőkét sikerült elérnem, utána a következő festésnél pedig már szép világosszőke hajam volt.
2/3 anonim válasza:
Eredeti hajszínem sötétbarna. Az első festést fodrász csinálta, sárgás/vörösös lett, kicsit tényleg undorító, a látványtól majdnem sírva fakadtam, én hü*ye azt hittem egyből szép lesz:) aztán azóta itthon festegetem, és szép szőke hajam lett:) 1hét kellet és szép lett.
3/3 anonim válasza:
nekem 1 éve volt totál szőke a hajam (szinte világított) xD
a fodrászom "szívatta ki a hajamat"---de sebes lett...így abba hagytam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!