Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés után nem mostam...

Hajfestés után nem mostam samponnal hajat, lehet baj ebből?

Figyelt kérdés
Nem komoly bajokra gondolok, és nem pánikolok csak még sosem csináltam így. Ma reggel hajat mostam, és a sors úgy hozta, hogy holnap reggel is hajat kell mosnom, de ma este befestettem a hajam. A leöblítésnél rendesen kimostam, és bebalzsamoztam, de nem mostam meg samponnal. Csinálta valaki már így? Voltak utána rossz tapasztalatai?
2011. jan. 21. 21:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy bajod nem lesz belőle, de nem árt ha máskor megmosod rendesen, mert azért a hajfestékbe allergén anyagok vannak, ha ammóniát is tartalmaz, nem a legjobb ha fent marad a fejbőrödön. De egy alkalomtól még csak nem lesz gond..
2011. jan. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!