Zöld szem világos bőr, melyik a legideálisabb hajszín szerintetek?
van, de nagyon károsítja a hajat, olyan lesz utána, mint a seprű, szerintem akkor már jobban jársz, ha az eredetihez hasonlóra fested és megvárod, amíg szépen lekopik/lenő.
Miért nem próbálkozol először színezővel és nem festékkel?
A színező csak a hajszál felszínét fogja be, a festék viszont az egész hajszálat kívül, belül.
Biztos, hogy a világosabb is jól áll neked, viszont szerintem arra figyelj, hogy mindenképp hamvas szőkét válassz, mert az aranyszőke és hasonlók sárgásak.
Én a szőke hajamra kimondottan hamvasító sampont használok, nagyon szép és fényes tőle, van a Schaumának is meg a Swiss O Par-nak is szőke/ősz hajra való samponja (sötétkék tubus), úgyhogy festés után 3-4 héttel is nagyon szép színe van a hajamnak. A másik még, hogy ezek a bolti, dobozos festékek igazából nagyon sok ammóniát tartalmaznak, mert ezek a sötét hajat is leszívják. Nekem a fodrászom mondta, hogy érdemesebb fodrászkellékesnél megvennem, amit én használok az egyáltalán nem roncsolja a hajat és nem drágább, mint a bolti festékek.
Az enyém nagyon szép világos hamvas szőke, kétféléből van kikeverve: Alfaparf Milano a festék neve és Lightest Ash Blonde + Lightest Natural Warm Blonde árnyalat. Ha érdekel, megírom a keverési arányt, meg hol lehet Pesten megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!