Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen nivea krémet ajánlotok...

Milyen nivea krémet ajánlotok zsíros bőrre?

Figyelt kérdés

Igazság szerint zsíros a bőröm, de a sok szárító szérumtól eléggé kis is szárad. Olyan krém kéne ami hidratál, de nem zsírosít. A nivea termékek eléggé beváltak, de ha mást is tudtok ajánlani az is jó.

köszi

2011. jan. 20. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én a young termékcsaládhoz tartozó bye-bye spot éjszakai arcápolót használom, meg vagyok vele elégedve, olyan puha lesz a bőröm tőle reggelre :)
2011. jan. 20. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
jaés 21 éves vagyok
2011. jan. 20. 20:34
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi és amúgy megkérdezhetem, hogy vegyes bőröd van-e?
2011. jan. 20. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én ma vettem pont egy ilyen krémet amit az első válaszoló írt a Rossmannban csak 400Ft-ért:) remélem használni fog! :) bocsi az offért:)
2011. jan. 20. 20:57
 5/12 A kérdező kommentje:
mennyiért?? :O 400ft?? ezt nem elírtad?? :D
2011. jan. 20. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A Niveában van a legtöbb mesterséges anyag a Loreal és a Garnier után. Ezt jó ha tudod, fel e se igaz annak, amit állítanak. Miért nem veszel Alverde kozmetikumokat, vagy Baleát, sokkal jobbak.

Vagy olyan termékeket, amikben abszolút nincs semmilyen mesterséges anyag sem. Pl Ilcsi, Dr. Hauschka.

Pont a NIvea Young család az, ami szárít, az is tele van ezzel a salycillal.

Nagyon favoritom még, bár drágább a Clarins Hidra Quench családja. Ha akciósan ki lehet fogni a Douglasben, akkor 6200 ft-ba kerül, egyébknt 12 ezer körül van.

De kipróbálhatod a La Roche Posay termékeit, nem muszáj tőlük a zsíros bőrre valót, lehetnek a vízvisszapótlót is, a Hidraphase Xl-t, vagy a Hidreane családot. Kérjél mintákat,vagy mintákat tartalmazó füzetet a gyógyszertárakban. Ha kipróbálod ezeket, soha nem veszel majd Niveát.

2011. jan. 20. 21:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Az ilcsi termékekről már hallottam jókat, és ezeket drogériában vagy patikában lehet beszerezni? Balea termékeket szeretem, de arckrémjét még nem próbáltam. Tudsz jó balea arckrémet ajánlani nekem vegyes/problémás bőrre?

köszi

2011. jan. 20. 21:47
 8/12 zsizsu28 válasza:
100%
A Balea és Alverde termékekről én is csak a legjobbakat tudom mondani.Régebben szintén Niveát használtam de utólag nagyon megbántam.MOst éjszakai Alverde krémem van,nappalra pedig Baleát használom.Az én bőröm vegyes de zsíros bőrre is lehet kapni.
2011. jan. 20. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
nem írtam el komolyan 400Ft-ért vettem! az hogy mennyi káros anyag van menne inkább meg sem nézem:) vegyésznek tanulok és értek hozzá, de ahogy a tanárom is mondta felesleges nézni a címkét, ha tudnátok hogy a vízben meg a levegőben mekkora a szennyezettség akkor ti is úgy lennétek vele hogy mind1! az ételekről már ne is beszéljünk így vagy úgy úgyis beviszed a szervezetedbe!
2011. jan. 21. 07:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem a nivea Aqua Sensation nevű krém vált be normál és vegyes bőrre.nekem is zsíros a böröm és száraz is ez a krém nekem tökéletes nem is akarok mást.leszárítja a pattikat és érzem hogy hidratál és egyáltalán nem zsíros krém hamar felszívódik.csak ajánlani tudom:)

2011. jan. 21. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!