Milyen nivea krémet ajánlotok zsíros bőrre?
Igazság szerint zsíros a bőröm, de a sok szárító szérumtól eléggé kis is szárad. Olyan krém kéne ami hidratál, de nem zsírosít. A nivea termékek eléggé beváltak, de ha mást is tudtok ajánlani az is jó.
köszi
A Niveában van a legtöbb mesterséges anyag a Loreal és a Garnier után. Ezt jó ha tudod, fel e se igaz annak, amit állítanak. Miért nem veszel Alverde kozmetikumokat, vagy Baleát, sokkal jobbak.
Vagy olyan termékeket, amikben abszolút nincs semmilyen mesterséges anyag sem. Pl Ilcsi, Dr. Hauschka.
Pont a NIvea Young család az, ami szárít, az is tele van ezzel a salycillal.
Nagyon favoritom még, bár drágább a Clarins Hidra Quench családja. Ha akciósan ki lehet fogni a Douglasben, akkor 6200 ft-ba kerül, egyébknt 12 ezer körül van.
De kipróbálhatod a La Roche Posay termékeit, nem muszáj tőlük a zsíros bőrre valót, lehetnek a vízvisszapótlót is, a Hidraphase Xl-t, vagy a Hidreane családot. Kérjél mintákat,vagy mintákat tartalmazó füzetet a gyógyszertárakban. Ha kipróbálod ezeket, soha nem veszel majd Niveát.
Köszi a válaszokat! Az ilcsi termékekről már hallottam jókat, és ezeket drogériában vagy patikában lehet beszerezni? Balea termékeket szeretem, de arckrémjét még nem próbáltam. Tudsz jó balea arckrémet ajánlani nekem vegyes/problémás bőrre?
köszi
szia!
nekem a nivea Aqua Sensation nevű krém vált be normál és vegyes bőrre.nekem is zsíros a böröm és száraz is ez a krém nekem tökéletes nem is akarok mást.leszárítja a pattikat és érzem hogy hidratál és egyáltalán nem zsíros krém hamar felszívódik.csak ajánlani tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!