Hogy néz ki az egyenes haj ha a ritkított? Csak annyi látszik hogy vékonyabb a tömege?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 17:45
1/3 anonim válasza:
jobban összeáll...és ha ki van vasalva,csak akkor jó..mert ha nemvasalod ki,akkor nagyon bután tud állni:D
na szóval sztem ez akkor igazán jó,ha valakinek póthaja van ..mert nemüt el a nagy kulonbség....ja és puhább is a haj akkor ha kivan ritkítva..
de ha kiakarod ritkítani,én nemajánlom...:/ asszem 3 évig mindig ritkitattam..aztán eltelt páár évbe ,mire egybenott:) most megcsak simán a végét nyiratom és nemkell vasalni:)
najó de ezt nemkérdezted:) na heló:)
2/3 A kérdező kommentje:
kösziii:)))
de ezt nem értem, hogy áll össze? én olyat szeretnék ami olyan "tincses" mármint kivasalva
2011. jan. 20. 23:47
3/3 anonim válasza:
nekem "tincses". mert muszáj ritkítanom. utálom, ha kb oroszlánsörényem van... most megint dúsabb lett, szóval lassan megint nekimegyek. :D egyenes haj dúsan hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!