Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Problémás bőrre milyen krémet...

Problémás bőrre milyen krémet vagy gél állagú hidratálót használtok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy a válaszom nem fog kielégíteni, mert se nem krém, se nem gél. Egy tablettáról van szó, amiről egyre többet hallok. Legutóbb konkrétan ezt olvastam róla (tegnap): "a Vivida tablettával regenerált és karbantartott bőr jó alapot biztosít a kozmetikai kezeléseknek, tartósabbá válik a smink."

Aki szedi, esküszik rá.

Tekintettel arra, hogy szerintem nekem is problémás a bőröm, nem nagyon merem keverni a dolgokat magamon, mostanában egyszerű mézes maszkot használok csak. Mert még van belőle, ártani pedig nem árt. Kacérkodom én is a tablettával.

2011. jan. 20. 16:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mit tudsz pontosan erről a tablettáról, megosztanád velem? :)
2011. jan. 20. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

sztem clean&clear-t semm iesetre se használj..!!

nivea a legjobb,mert nemszárítja az arcot,leszedi a felesleges "zsírokat" és ha teszel magadra utána sima hidratálot normal,zsíros borre ..és használod rendszeresen akk tuti segítt:) ja amúgy arclemosó-t is niveát young ..

neke msegített,bár nemvoltam annyira pattanásos...de mikor bekenem az arcom,olyan jó érzééés:)))

2011. jan. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!