Problémás bőrre milyen krémet vagy gél állagú hidratálót használtok?
Valószínű, hogy a válaszom nem fog kielégíteni, mert se nem krém, se nem gél. Egy tablettáról van szó, amiről egyre többet hallok. Legutóbb konkrétan ezt olvastam róla (tegnap): "a Vivida tablettával regenerált és karbantartott bőr jó alapot biztosít a kozmetikai kezeléseknek, tartósabbá válik a smink."
Aki szedi, esküszik rá.
Tekintettel arra, hogy szerintem nekem is problémás a bőröm, nem nagyon merem keverni a dolgokat magamon, mostanában egyszerű mézes maszkot használok csak. Mert még van belőle, ártani pedig nem árt. Kacérkodom én is a tablettával.
sztem clean&clear-t semm iesetre se használj..!!
nivea a legjobb,mert nemszárítja az arcot,leszedi a felesleges "zsírokat" és ha teszel magadra utána sima hidratálot normal,zsíros borre ..és használod rendszeresen akk tuti segítt:) ja amúgy arclemosó-t is niveát young ..
neke msegített,bár nemvoltam annyira pattanásos...de mikor bekenem az arcom,olyan jó érzééés:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!