Mit szólnátok ha pasitok le szeretné gyantáztatni a lábát? (csak lányoknak! )
Figyelt kérdés
Segítenétek neki?2011. jan. 20. 16:00
1/15 anonim 

válasza:

Egyszer szólna be, amiért nem frissen szőrtelenített a lábam, kb. ez a sors várna rá. :P
Egyébként: furcsállnám, de az ő dolga.
2/15 anonim 

válasza:

Orvoshoz vinném, mert valószínűleg tudathasadás vagy vmi elmezavar lenne a képben. Ez ellenkezik az ő elveivel :D
3/15 anonim 

válasza:

:)) Pont tegnap beszélgettünk erről a párommal, de nagyon távol áll tőle. Egyébként persze hogy segítenék neki
4/15 anonim 

válasza:

erre csak annyit tudok mondani hogy : NEEEEE!!!!:D
5/15 anonim 

válasza:

Ha csak nagyon szeretné, akkor segítenék neki. Amúgy fail!
6/15 anonim 

válasza:

beadnám a válópert! :-)
Nem tudom, én ezt nagyon nem akarnám.
7/15 anonim 

válasza:

Legyantáznám neki. Gyönyörű látvány lenne, ha a csíkhoz oda lennének ragadva a centi hosszú csimbókok:S
Remélem sosem hoz össze az Élet egy ilyen típusú sráccal.
8/15 anonim 

válasza:

Szereti ha sima a bőre és nem szőrös, akkor megengedném neki a gyantázást vagy epilálást. De át kell élnie azt a szenvedést ami evvel jár, de szerintem megéri. Sokkal egészségesebb és konfortosabb szőr nélkül.
9/15 anonim 

válasza:

mindent megtennék, hogy lebeszéljem
10/15 Fülünyúl 

válasza:

Lányok, láttatok már szőrtelenített lábú férfi, hogy az hogy néz ki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!